Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ -13 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yanan evdeki kediyi ambulansa kadar kucağında götüren İtfaiye Müdürü konuştu 

KEDİYİ KURTARIP AMBULANSA GÖTÜREN İTFAİYE MÜDÜRÜ: BİZİM İÇİN HER CANLI ÖNEMLİDİR
Bolu’da meydana gelen yangında evin içinde kalan kediyi çıkarıp ambulansa kadar kucağında koşan İtfaiye Müdürü Mehmet Duman, DHA’ya konuştu. Kedinin öldüğünü öğrendiğinde çok üzüldüğü belirten Duman, “Olay yerine gittiğimizde arkadaşlarımız olaya müdahale ederken, mağdur vatandaşlardan biri orada “Kedim de içeride” dedi. Hemen kedinin yerini öğrenip, İtfaiye Amirimiz Kenan beyle birlikte odaya girip baygın şekilde yatan kediyi aldık. Kafasını oynattı, yaşıyordu. Hemen aklımıza ambulans geldi. Ambulansa gidip teslim ettik. Kedinin yaşamını yitirdiğini öğrendik. Çok üzüldük. Kedinin adı da benim soyadım olan ‘Duman’mış. Sevindirici olansa fazla bir maddi kayıp olmadı. 3’üncü katta oturan 2 yaşlı vatandaşımızı kurtardık. Bunun yanında 3-4 tane büyükbaş hayvanı kurtardık. Kedinin ölmesi üzüntü verici bir olay. Benim kızımın da kedisi var. Bütün hayvanlar ve canlar bizim için değerlidir. Kedi de olsa bizim için her canlı önemlidir.” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Mehmet Duman ile röp.
-Yangından kedinin kurtarılması 

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

======================

Reklam Alanı

Yangında oğluyla birlikte yaşamını yitiren uzman çavuşun baba evinde yas var

ŞANLIURFA’nın Suruç ilçesinde sobadan çıkan yangında 4 aylık oğlu Asil Göktuğ ile yaşamını yitiren Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli’nin memleketleri Çorum’da yas var.

Suruç’un Barış Mahallesinde 6 katlı binanın en üst katında Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli’nin evinde saat 01.00 sıralarında yangın çıktı. Sobadan çıkan yangında Uzman Çavuş Serpilli ile eşi Merve, kızı Lina ve 4 aylık oğulları Asil Göktuğ, alevlerin arasında kaldı. Komşularının ihbarı üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Evden yaralı çıkarılan Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve eşi ile 2 çocuğu Suruç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile oğlu Asil Göktuğ Serpinli doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

ÇORUM’DA TOPRAĞA VERİLECEKLER
Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve oğlu Asil Göktuğ Serpinli’nin acı haberi, Çorum’daki yakınlarını yasa boğdu. Gülabibey Mahallesi Cemilbey Caddesi’nde, Uzman Çavuş Serpinli’nin babası Aycan ve annesi Songül Serpinli’nin yaşadığı eve yakınları tarafından Türk bayrağı asıldı. Belediye de evin yanına taziye çadırı kurdu.

Çorum’un yerel sanatçısı Özcan Serpinli ise yaptığı açıklamada “Ölen Uzman Çavuş benim yeğenim, acımız çok büyük. Cenazelerimizi yarın Çorum’da toprağa vereceğizö dedi.
Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve oğlunun cenazeleri, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından Çorum’a gönderildi.

Görüntü Dökümü
– Ölen Uzman Çavuş’un Türk bayrağı asılı evi
– Kurulan çadır
 -Detaylar
Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM  (DHA)- 

======================

Kahvehanede oyun oynarken yakalandılar 

İZMİT’te, kahvehanede oyun oynarken polis ekiplerince yakalanan 23 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymamaları nedeniyle idari para cezası kesildi. 

İzmit’te polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bir kahvehanede oyun oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Polis, kahvehaneye girdiği sırada oyun oynayan kişileri dışarı çıkmamaları ve kimliklerini çıkarmaları konusunda uyardı. Polis, sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal eden 23 kişiye idari para cezası kesti.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
Polisin içeri girmesi, oyun oynayanları uyarması ve kimliklerini çıkarmalarını istemesi 
HABER: KOCAELİ, (DHA) 

======================

Yangında mahsur kalan kedisine kavuşunca gözyaşı döktü

Antalya’da 3 katlı apartmanın 2’nci katında çıkan yangında, Sevgi Çakır’ın ‘Bafi’ adlı kedisi mahsur kaldı. Dakikalarca ağlayan Çakır, itfaiyenin kediyi kurtarmasıyla bu kez sevinç gözyaşı döktü.

Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi 2854 Sokakta bulunan 3 katlı binanın 2’nci katında Sevgi Çakır’a ait evde, kimsenin olmadığı saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Evden duman çıktığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için harekete geçti. Ekipler yangını söndürürken, içeride bulunan iki kediyi de evden çıkardı.
Kazak içine koyduğu ‘Bafi’ adlı kediyi sahibi Sevgi Çakır’a teslim eden itfaiye eri, “Ağlama, kedini getireceğim dedim, getirdim” dedi. Bu kez kedisine kavuştuğu için gözyaşı döken Çakır, “Yangın sırasında evdeydi. Bir şey olacak diye çok korkmuştum. İtfaiye ekibi kurtardı” dedi.
Nedeni henüz bilinmeyen yangında maddi hasar meydana geldi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Daireden dumanlar çıkarken görüntü
– Etrafa saçılan yanmış malzemeler
– İtfaiye araçlarının görüntüsü
– İtfaiye erlerinin görüntüsü
– Yangından kurtarılan tedilerin görüntüsü
– İtfaiye erinin yangından kurtardığı  kedilerin sahibesine ağlama ben sana çıkartırız dedim’ demesi
– RÖP: Sevgi Çakır 
– Detaylar
HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA ,(DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!