Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kafede oyun oynayan 13 kişiye 52 bin 650 lira ceza

İZMİT’te koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bir kafede kağıt oyunu oynayan ve aralarında kadınların da bulunduğu 13 kişiye kısıtlamayı ihlal etkmek, ayrıca maske ve sosyal mesafe kurallarına uymamaktan toplam 52 bin 650 lira idari para cezası uygulandı.
İzmit’te koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bir kafede oyun oynandığı yönünde ihbar alan polis ekipleri, kafenin bulunduğu binaya baskın düzenledi. Kafeye giren polis ekipleri, masalarda oyun oynadığını belirlediği aralarında kadınların da bulunduğu 13 kişiye sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ettiği ve kısıtlamaya uymadıkları gerekçesiyle toplamda 52 bin 650 lira para cezası uyguladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Polis ekiplerinin içeriye girmesi
-Detaylar

Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU /İZMİT(Kocaeli),(DHA)
===========================

Sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerin saldırısına uğrayan genç yaralandı

BURSA’nın İnegöl ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması başladıktan sonra gezintiye çıkan Hasan G. (33), sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı. 
Olay, saat 22.00 sıralarında İnegöl ilçesi, Mesudiye Mahallesi’nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması başladıktan sonra dışarıda gezen Hasan G.’ye başı boş sokak köpekleri saldırdı. Köpeklerden kaçmaya çalışırken yere düşen genci kolundan ısıran köpek daha sonra vatandaşların balkonlara çıkıp bağırmalarıyla kaçarak uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, köpeğin ısırdığı genci ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürdü.Tedavisinin ardından sağlık durumu iyi olan genç taburcu edildi.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yaralının hastaneye gelişi

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ /İNEGÖL(Bursa),(DHA)
=========================

Haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

KIRIKKALE’de yakınlarının haber alamadığı İlyas Karafilik (63), evinde ölü bulundu.
Kent merkezi Gürler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki 3 katlı apartmanda yalnız yaşayan İlyas Karafilik’ten gün boyunca haber alamayan yakınları, telaşlanarak akşam saatlerinde Karafilik’in evine gitti. Kapıyı kırıp eve giren yakınları, yaşlı adamın yerde hareketsiz yattığını görerek sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Karafilik’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu ve Karafilik’in komşularından bilgi aldı. Cenazesi Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırılan Karafilik’in, ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belirlenecek. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Polis ve sağlık ekiplerinin çalışması
-Binadan görüntü
-Cenazenin kaldırılması
-Genel ve detay

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE,(DHA)
======================

Polisten kaçan otomobede uyuşturu bulundu: 3 gözaltı

BURSA’nın İnegöl ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan otomobildeki 3 şüpheli, 20 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınırken, toplamda 9 bin 450 TL cezai işlem uygulandı.
Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle devriye görevi yaparak denetimlerini sürdüren polis ekipleri, şüphelendikleri 16 AJY 848 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı. Kaçan sürücü ve yanındaki 2 şüpheli, 20 kilometre süren kovalamaca sonucunda yakalandı. Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Sürücü Oktay K.’ye (24) dur ihtarına uymadığı için 166 TL, ayrıca sürücü ve yanındakiler Aykut I.(23) ile Ferdi K.’ye (22) sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları için toplam 9 bin 450 TL cezai işlem uygulandı. 3 şüpheli gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden detaylar
-Şüphelilerden detaylar
-Uyuşturucu maddeleri
-Ekiplerin cezai işlemi

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ /İNEGÖL(Bursa),(DHA)
========================

Turgutlu’da huzur operasyonunda aranan 10 kişi yakalandı

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur operasyonunda haklarında arama kararı olan 10 kişi yakalandı, şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Ayrıca, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, 50 araç sürücüsüne 66 bin TL para cezası uygulandı, 9 araç trafikten men edildi.
Turgutlu’da, dün 16.00 ile 23.00 saatleri arasında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri destekli 288 personelin katılımıyla huzur operasyonu gerçekleştirildi. Kentin belirli noktalarında 7 saat süreyle gerçekleştirilen denetimlerde hırsızlık, uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak, güveni kötüye kullanmak, askeri ceza kanununa muhalefet ve imar kirliliğine neden olmak suçlarından haklarında arama kararı olan 10 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bu arada 2 şüphelinin üzerinden 4.5 gram esrar ve 8 fişek olarak adlandırılan küçük poşette bonzai ele geçirildi. Trafik uygulamasında 294 araç kontrol edilirken, 50 araç ve sürücüsüne 66 bin 21 TL para cezası uygulandı, 9 araç trafikten men edildi.
Maske denetiminde ise 832 kişi kontrol edildi. 30 kişiye maske takmamaktan, 6 kişiye sokağa çıkma kısıtlaması ihlalinden işlem yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak yaptığı açıklamada, halkın güveni ve huzuru için bu tür operasyonların aralıklarla devam edeceği belirtti. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Turgutlu’da polisin gerçekleştirdiği operasyondan genel görüntü

Haber-Kamera: Doğan ÇİZMECİ /TURGUTLU(Manisa),(DHA)
==========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!