Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MSB: İDLİB GERGİNLİĞİ AZALTMA BÖLGESİ’NDE 3 ASKER ŞEHİT OLDU (3)
HASTANEDE TEDAVİ GÖREN TURGAY ABACI DA ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada İdbil’de çıkan çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Tugay Abacı’nın da şehit düştüğünü bildirdi. Yapılan açıklamada, “İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, 11 Eylül 2021 tarihinde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucunda ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı, tedavi gördüğü Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Haber: ANKARA,(DHA)
==================

HATAY’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

SURİYE’de, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’ne teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı (21), şehit oldu. Şehidin Hatay’ın Hassa ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi ulaştı.
Teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Hatay’ın Hassa ilçe nüfusuna kayıtlı şehidin baba ocağına şehadet haberi ulaştı. Şehit Turgay Abacı, bugün (pazar) Hassa Akbez Merkez Camisinde kılınacak öğle namazına müteakip Kılıçdede mezarlığına defnedilecek. Dört kardeşten biri olan Şehit Turgay Abacı’nın bekar olduğu öğrenildi.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Şehidin fotoğrafları

Haber: İzzet NAZLI/HATAY,(DHA)
==========================

TANKERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ KUMSAL YOLA FIRLADI: AYNI AİLEDEN 3 YARALI

KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde, park halindeki tankere çarpan otomobildeki Gürkan ile eşi Zümra araçta sıkışırken, 6 yaşındaki kızları Kumsal Acar ise yola fırladı. Yaralı aile tedaviye alındı.
Kaza, saat 22.00 sıralarında Uzunbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Gürkan Acar yönetimindeki 77 AN 678 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesini sonucu yol kenarında bulunan park halindeki tankere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Gürkan ve eşi Zümra Acar otomobil içerisinde sıkışırken, kızları Kumsal Acar yola fırladı. Kazayı görenler durumu 112 Acil’e bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Gürkan Acar ile eşi Zümra Acar’ı otomobilden çıkardı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastanelere götürülerek tedaviye alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yapan araçların görüntüsü
-İtfaiye ekiplerinin çalışmaları
-Yaralı Kumsal Acar’ın ambulansa alınması
-Detaylar

Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU/KARTEPE(Kocaeli),(DHA)
==========================

DENETİMDEN KAÇARKEN 2 POLİSE ÇARPAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

ANKARA’da, polis denetiminden kaçarken 2 polisi yaralayan otomobilin sürücüsü yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, gece saat 03.00 sıralarında Gölbaşı ilçesi İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz bulvarında meydana geldi. Bulvar üzerinde uygulama yapan trafik ekipleri, G.T. yönetimindeki 06 GDC 54 plakalı otomobile ‘dur’ ikazında bulundu. Polislerin ‘dur’ ikazına uymayan sürücü G.T., uygulama yapan polis memurları A.K. ile H.Ö.’ye çarparak olay yerinden kaçtı.
Polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonrası otomobil sürücüsünü ve olay esnasında araçta bulunan S.K., M.N.Ö., L.E.Y. ve İ.E.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Kazada yaralanan polis memurları A.K ile H.Ö. hafif yaralı şekilde hastaneye kaldırılırken, sürücü G.T.’ye kasten adam öldürmeye teşebbüs, mala zarar verme, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve suçu bildirmeme suçlarından işlem başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
(Güvenlik kamerası)
-Denetimden kaçan otomobilden görüntü
-Polislerin takibi

Haber: Ferhat EKİNCİ/ANKARA,(DHA)
==================

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, MEMLEKETİ TEKİRDAĞ’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, memleketi Tekirdağ’da esnaf ziyaretinde bulundu.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop memleketi Tekirdağ’da, Hükümet Caddesinde esnafı ziyaret ederek görüş alış- verişinde bulundu. Şentop, ziyaret sırasında bir tatlıcının kendisine ikram ettiği  helvanın tadına baktı, cadde üzerinde satış yapan bir esnaftan üzüm alıp alışveriş yaptı. Şentop, daha sonra Hükümet Caddesi’nde bulunan dükkanları ziyaret ederek, iş yeri sahipleriyle sohbet etti. Sokakta kendisini durduran vatandaşların isteklerini dinleyen Şentop, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Şentop’un gelişi 
-Esnaf ziyareti
-Esnaf ile sohbeti
-Cadde de ilerlemesi 
-Detay görüntüler

Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)
========================

ÜRGÜP’TE 49’UNCU ‘BAĞ BOZUMU VE BALON FESTİVALİ’ 2’NCİ GÜNÜNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

NEVŞEHİR’in Ürgüp ilçesinde düzenlenen 49’uncu ‘Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali’ akşam konserleri ile devam etti.
‘Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali’ ilçe meydanında düzenlenen etkinliklerle dün başladı. Festivalin ikinci günü akşam konserleri ile devam etti. Damsa Çayındaki etkinlik Elif Buse Doğan konseri ile başladı. Konseri çok sayıda kişi ilgiyle izledi. Elif Buse Doğan birbirinden güzel eserlerini sahnede seslendirdi. Doğan’ın konserinin ardından sahneyi ünlü şarkıcı Buray aldı. Ünlü şarkıcı sahnede birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Konseri izlemeye gelenler Buray’ın şarkılarına eşlik etti. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, konserde birbirinden güzel eserler seslendiren Elif Buse Doğan ile Buray’a plaket takdim ederek, konsere katılanlara teşekkür etti. Konserin ardından bugünkü etkinlik sona erdi. Etkinlik yarın balon turu ve bağ bozumu ile devam edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Etkinlik alanından görüntü
-Sanatçı Buray’ın konseri
-Genel detay

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/ÜRGÜP(Nevşehir),(DHA)
=========================

Otobüs kazasında ölen Onur’un 1 hafta sonra nişanı varmış (2)
OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Ankara’da, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpıp alev alan ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kazada gözaltına alınan otobüs şoförü K.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber: ANKARA,(DHA)
==================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!