Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 19

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) BURDUR’DA ORMAN YANGINI

BURDUR’un Bucak ilçesinde kızılçam ormanında çıkan yangına, karadan ve havadan müdahale başlatıldı. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar yoğun şekilde sürdürülüyor.
Bucak ilçesine bağlı Kargı köyü Karacaören baraj gölü kıyısında saat 18.00 sıralarında kızılçam ormanında yangın çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen yangına Bucak Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bucak ve Isparta orman işletme müdürlüklerinden gönderilen arazözler, Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri ve bölge halkı müdahaleye başladı. Yangının yayılmasını engellemek üzere bölgeye yangın söndürme helikopteri de istendi.
Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, yangına Bucak Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiğini, şu ana kadar 3-4 dönümlük kızılçam ormanın yandığını belirtti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Yangından görüntü

HABER- KAMERA: Halim AKCA/BUCAK (Burdur), (DHA)
===================================
2) KULLANDIĞI İŞ MAKİNESİYLE MAVİ BAYRAKLI PLAJA GİRİP, DENİZ DİBİNİ KAZDI

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, kullandığı iş makinesiyle plaja girip tehlikeli hareketler yaparak denizi kazdığı ileri sürülen operatör Yakup Öksüz gözaltına alındı. Evrakları eksik olan iş makinesine el konurken, ifadesinin ardından serbest bırakılan Öksüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Buradaki bir otelci iş verdi. Deniz dibindeki taşları temizliyorum. Yaklaşık 10 yıldır bunu yapıyorum niye böyle bir tepki gösterdiklerini anlamadım” dedi.
Bodrum’daki mavi bayraklı Bitez Plajı’nda dün öğle saatlerinde evli ve 2 çocuk babası Yakup Öksüz, kullandığı iş makinesini denizde teknelerin ve turistlerin arasında hareket ettirdi. İş makinesiyle tehlikeli hareketler yapan Öksüz, iddiaya göre deniz dibini kazdı, kaldırıma zarar verdi. Plajdaki çok sayıda kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nü arayarak ihbarda bulundu. Gelen ekiplerin uyarısı üzerine Yakup Öksüz, iş makinesini bölgeden çıkardı. Çevredeki otel sahipleri ve vatandaşların şikayetçi olduğu Yakup Öksüz, gözaltına alındı. Sahile, kaldırım ve yollara verdiği zarar çevredekiler tarafından cep telefonları ile de görüntülenen Öksüz’ün kullandığı iş makinesinin evraklarındaki eksiklikler nedeniyle bağlandığı bildirildi.
BELEDİYENİN LOGOSUNU KULLANARK YOLLARA ZARAR VERDİ
3 gün önce de kepçesinde belediyenin logosunu kullanarak Yeniköy Mahallesi’ndeki yol ve kaldırımları kazıyarak zarar verdiği belirlenen Öksüz, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bodrum Belediyesi, Milli Emlak Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Muğla İl Müdürlüğü tarafından Öksüz hakkında kıyı kenar çizgisini ihlal etmek, doğaya ve yollara zarar vermek suçundan yasal işlem başlatılmak üzere tutanak tutuldu.
‘DENİZ DİBİNDEKİ TAŞLARI TEMİZLİYORDUM’
Serbest bırakılmasının ardından Yakup Öksüz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Buradaki bir otelci iş verdi. Deniz dibindeki taşları temizliyorum. Yaklaşık 10 yıldır bunu yapıyorum, niye böyle bir tepki gösterdiklerini anlamadım. Verilen cezaya itiraz edeceğim” diye konuştu.
BELEDİYEDEN AÇIKLAMA
Bodrum Belediye Başkanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Yakup Öksüz’ün belediyenin logosunu kullanarak yollara zarar verdiğinin tespit edildiği belirtilerek, “Bodrum’a verdiği zararı, belediyemizin üzerine yıkmak isteyen Yakup Öksüz, kimliğini tespit ederek yasal işlem başlattık. Kıymetli vatandaşlarımızdan da bu gibi şüpheli durumlarda ivedilikle Belediyemize ihbarda bulunmalarını rica ediyoruz” denildi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Kepçenin sahilde görüntüsü
-Kepçenin deniz içinde kazı yapması
-Vatandaşların tepkisinden görüntü
-Kepçenin kaldırıma ve yola zarar vermesi

Reklam Alanı

Haber: Selçuk AKBAŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

=========================================================

3) BEYZBOL SOPASIYLA DARP DAVASININ İLK DURUŞMASINDA SANIK SERBEST BIRAKILDI

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya’yı (24) beyzbol sopasıyla darp ettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan Berk Öcalan (27), silahlı tehdit ve hürriyetten yoksun kılma suçlarından beraat ederken; hakaret suçundan 2 ay 15 gün, kasten yaralama suçundan ise 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın denetimli serbestlik hükümlerinden faydalandırılarak tahliye edilmesine karar verildi.
Karşıyaka ilçesi Nergis Mahallesi’nde 24 Mart’ta yaşanan olayda Berk Öcalan, sosyal medya hesabından bir erkeğin fotoğrafını beğendiğini iddia ettiği Zeynep Çetinkaya’yı evdeki beyzbol sopası darbetti. Görgüdü şiddet sonrası hastaneden darp raporu alan Zeynep Çetinkaya polise şikayetçi oldu. Olayla ilgili bir başka suçtan da hakkında arama kararı bulunan Öcalan gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Öcalan hakkında hazırlanan iddianamede ‘silahla tehdit’, ‘silah sayılan aletle kasten yaralama’, ‘hakaret’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 25 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
Davanın Karşıyaka 8’inci Asliye Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmasına tutuklu sanık Öcalan SEGBİS üzerinden bağlanırken, Zeynep Çetinkaya, avukatı Yavuz Efe Arıcıoğlu ile birlikte katıldı. Pandemi nedeniyle duruşmaya tarafların az sayıda yakını ve destek için adliyeye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer alındı.
Duruşmada savunmasını yapan Öcalan, Çetinkaya’yı darbetmediğini söyleyerek, “İddia edildiği gibi üzerine kapı kilitlemedim. İddianamede geçtiği gibi ölümle tehdit etmedim. Kendisine beyzbol sopası veya elimle vurmadım. Kolundaki çatlakla ilgili bilgim yok. Kendisiyle aramda çıkan arbede sonucunda kafama şişeyle vurdu. Beraatimi istiyorum” dedi.
Öcalan’ın ardından olayı anlatan Çetinkaya ise sistematik olarak kötü muameleye uğradığını ifade ederek, “Sanığa şişeyle vurmadım. Beni sürekli darp ediyordu, tehdit ettiği için çekindiğimden şikayetçi olamadım. Uğradığım şiddet nedeniyle sanıktan şikayetçiyim” diye konuştu.
AVUKAT AĞIREL: ŞİDDET NEDENİYLE BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ
Avukat Yavuz Efe Ağırel de, Çetinkaya’nın uğradığı şiddet sonucu bebeğini düşürdüğünü öne sürerek, “Müvekkilim, 1.5 yıllık ilişkileri süresince duygusal, fiziksel ve cinsel istismara uğramıştır. Ocak ayı sonlarında hamile kalmış, ancak şiddet yüzünden düşük yapmıştır. Bunun üzerine kaçarak İstanbul’a gitmiş, tehditler üzerine geri dönmüştür. Bu konuyla ilgili de davayı, birleştirilmesini talep ediyoruz” ifadesini kullandı.
Tarafların ve şahitlerin dinlenmesinin ardından mütaalasını açıklayan mahkeme savcısı tutuklu Öcalan’ın beraatini istedi. Kararı açıklayan mahkeme başkanı, sanığın, ‘silahlı tehdit’ ve ‘hürriyetten yoksun kılma’ suçlarından beraatine, ‘hakaret’ suçundan 2 ay 15 gün, ‘kasten yaralama’ suçundan ise 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı. Öcalan’ın, denetimli serbestlik hükümlerinden faydalandırılarak tahliyesine karar verildi.
CEZA YOKSA HERKES YAPAR
Zeynep Çetinkaya, duruşma sonrasında tahliye kararına tepki gösterdi. “Beni dayısından kıskandığı için bile darp etmişti” iddiasında bulunan Çetinkaya, şöyle devam etti:
“İstanbul’a kaçtığımda 7 yaşındaki kardeşimle tehdit ettiği için dönmek zorunda kaldım. Döndükten sonra yine darp edildim. Tüm komşularımız da şahittir. Madem bunun cezası yok, herkes birbirini sopayla dövsün. Ben onun kafasında bu cüssemle şişe kırmışım. Kollarımı kendi kendime bu hale getirmişim. Bu akla mantığa sığıyor mu?”
BELEDİYE BAŞKANI SOYER’DEN DESTEK
Duruşma öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Karşıyaka Adliyesi’ne gelerek Çetinkaya’ya destek verdi. Soyer, “Zeynep yalnız yürümeyecek. İzmir’de, Türkiye’de kadınlar yalnız yürümeyecek. Çünkü biz sonuna kadar yanında duracağız. Onunla iftihar ediyoruz. Çünkü hak arayışında dimdik ayakta duruyor. Bakmayın ufak tefekliğine, çok güçlü bir kadın. Biz de hak arayışında sonuna kadar yanında olacağız” dedi. Soyer daha sonra duruşmaya katılarak bir bölümünü izledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————
-Adliyeden görüntü
-Zeynep Çetinkaya açıklama
-Tunç Soyer açıklama

 Haber: Tolga TAHÇI – Kamera: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR, (DHA)

==============================================

4) AFYONKARAHİSAR’DAKİ BİYOKÜTLE ENERJİ TESİSİNDE YİNE YANGIN (2) 

AFYONKARAHİSAR’ın Çay ilçesinde kurulu bulunan biyokütle enerji tesisinin bahçesinde yangın çıktı. Enerji üretiminde kullanılacak ham maddeleri saran alevlere, itfaiye ekipleri müdahale ederken, tesis çalışanları da destek verdi. Yangın nedeniyle bölgedeki yerleşim yerleri tahliye edilirken, evlerinin bahçelerine sirayet eden ufak çaplı yangınları vatandaşlar kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı.
Çay ilçesine bağlı İstasyon bölgesinde faaliyet gösteren özel firmaya ait biyokütle enerji tesisinde, saat 16.00 sıralarında, enerji üretiminde kullanılacak ham maddelerin depolandığı açık alanda yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle yangın bir anda büyüyerek, hızla yayıldı. Tesis bahçesinde bulunan açık hava deposundaki yangına ilk müdahaleyi tesis çalışanları yaparken, itfaiye ekiplerinden de destek istendi. İhbar sonrası tesise çok sayıda itfaiyenin yanı sıra yangın söndürme arazözleri, AFAD, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangına ekipler müdahaleye başlarken, polis ve jandarma da çevrede güvenlik kordonu oluşturdu.
Çevrede bulunan çiftlik tarzı evlerin bahçelerine de sirayet eden tüçük çaptaki yangınları vatandaş kendi imkanlarıyla söndürdü. Yangının daha da büyümesi ihtimaline karşılık bölgedeki yerleşim yerleri tahliye edilirken, tesis içinden ve yerleşim yerlerinin yakınından geçen yüksek gerilim hattındaki enerji akımı da kesildi. Çevre il ve ilçelerden takviye ekiplerin destek istendiği yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesine yönelik çalışmalar sürüyor.
15 GÜN ÖNCE DE YANMIŞTI
Öte yandan aynı tesiste 3 Mayıs günü saat 16.00 sıralarında da yangın çıkmış ve ertesi gün sabaha karşı 05.00 sıralarında söndürülebilmişti. Bu yangında 4,5 milyon lira değerindeki 30 bin ton ham madde, kül olmuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Yanan saman balyalarından görüntü
– Olay yerinden genel görüntü
– Yanan ağaç köklerinden görüntü
– Yüksek gerilim hattı detay
– İtfaiyenin müdahalesinden görüntü
– AFAD ekipleri vatandaşlara yardım etmesi
– Vatandaşların bahçelerinde yangın söndürme çalışmaları
– Bir vatandaşın su kovası taşıması
– Bahçede yanan alandan görüntü
– Yangın tüpünden detay 
– AFAD ekiplerinin yardım etmesi
– Olay yerindeki vatandaşlardan detay

HABER- KAMERA: Muzaffer NAL- Ali Fuat GÜÇLÜER/ÇAY (Afyonkarahisar), (DHA)

==================================================

5) ANTALYA’DA OTEL EKİPMANLARI SATAN FİRMANIN DEPOSUNDA KORKUTAN YANGIN

ANTALYA’da otel ekipmanları satan bir firmaya ait deponun trafosunun patlaması sonucu çıkan yangında, maddi hasar meydana geldi. İçerisinde alkol bölümünün de yer aldığı depodaki yangın, itfaiyenin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.
Yangın, saat 16.30 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi’nde, otel ekipmanları satan bir firmaya ait depoda meydana geldi. Trafonun patlaması sonucu depoda çalışan işçiler tahliye edilirken, alevler bir anda depoyu sarmaya başladı. Yangını görenler ve depo çalışanları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla beraber çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Herhangi bir olumsuzluğa karşı sağlık ekipleri de hazır bekletilirken, itfaiye ekipleri yangının alkol şişelerinin bulunduğu bölüme ilerlememesi için yoğun çaba gösterdi. İtfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alırken, depoda maddi hasar meydana geldi.
DUMAN TAHLİYESİ İÇİN CAMLARI TAŞLA KIRDILAR
Yangın sırasında itfaiye ekipleri ve depo çalışanları, dumanın daha rahat tahliye edilmesi için çevredeki taşlarla camları kırdı. Bir kepçeyle de deponun duvarı yıkıldı. Ayrıca çalışanlar ve itfaiye ekipleri, deponun üzerine çıkarak yangını söndürmek için büyük çaba harcadı.
ÇÖMELEREK YANGINI İZLEDİ
Bölgede yaşayan vatandaşlar da yangını ve itfaiyenin çalışmasını izledi. Bölgeye gelen bir vatandaşın çömelerek yangını izlemesi dikkati çekti. Bazı vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kurallarını unuturken, bazıları da ellerindeki cep telefonlarıyla olup biteni kaydetti.
Depo yangını drone ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde çatının kısmen yandığı ve çatıda bulunan depo çalışanları ve itfaiye ekiplerinin koşuşturması görüldü.
‘PATLAMA SESİ DUYDUK’
Patlama sesiyle yangını gördüklerini ifade eden Cemre Ateş, “Benim de depoya yakın bir seram var. Büyük patlama sesleri duydum. Çok korktum. Trafonun kısa devre yapmasıyla çıktığını duydum” dedi.
‘DEPO NEREDEYSE TAMAMEN YANDI’
Trafonun patlamasıyla bir anda yangının büyüdüğünü belirten Bayram Şahin, “Depo tarafı neredeyse tamamen yandı. İtfaiye ekipleri yangının deponun arka kısmına sirayet etmemesi için çaba harcadı” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
————–
-Yangından drone görüntüleri
-Yoğun duman görüntüsü
-İtfaiyenin müdahalesi 
-Depodan alevli görüntü
-İtfaiye araçlarının görüntüsü
-Söndürme görüntüleri
-RÖP1:Cemre Ateş
-RÖP2:Bayram Şahin
-Genel ve detaylar

HABER: Adem AKALAN- KAMERA:Mehmet Kılıçaslan-Burak YALMAN/ANTALYA, (DHA)

=========================================================

6) ANNESİ TARAFINDAN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLEN ZEYNEP TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir’de annesi Ayşe Vural tarafından boğularak öldürülen 29 yaşındaki Zeynep Vural, Denizli’nin Baklan ilçesinde toprağa verildi. Aile yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınan Zeynep Vural’ın cenazesi, Denizli’nin Baklan ilçesi Konak Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Vural’ın tabutunun üzerine beyaz renkli eşarp örtüldü. Annesi Ayşe Vural’ın boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği Zeynep Vural için mahalle mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Vural, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————-
-Cenazenin baba evine getirilmesi
-Helallik alınması 
-Tabuttan detay
-Cenaze namazının kılınması 
-Tabutun taşınması 

Haber-Kamera: Deniz TOKAT DENİZLİ/ (DHA)

==============================================

7) İŞ YERİNDE ÖLÜ BULUNAN OĞLU İÇİN ‘BEN SANA DOYAMADIM’ DİYE FERYAT ETTİ

ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde dün akşam eve gitmeyen Mustafa D.’nin (36) iş yerinde çekme halatıyla tavana asılı cesedi bulundu. Acı haberi alıp gelen Mustafa D.’nin annesi, “Ben sana doyamadım” diye gözyaşı döktü.
Manavgat Sanayi Sitesi 2042 Sokak’ta oto alım satım işi yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa D., dün akşam saatlerinde iş yerinden çıktı. Bir arkadaşına uğrayan Mustafa D., saat 22.00 sıralarında yeniden iş yerine döndü. Gece eve gitmeyen sabah telefonlara da cevap vermeyen Mustafa D.’yi kontrol etmek için yakınları iş yerine geldi. İçeri giren yakınları Mustafa D.’nin çekme halatı ile tavandaki çelik kirişe boynundan asılı cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından intihar ettiği değerlendirilen Mustafa D.’nin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Mustafa D.’nin sessiz ve sakin bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan akrabası, “Neden böyle bir şey yaptığını anlamıyoruz. Ailesi varlıklı ekonomik bir sebeple intihar etmiş olacağına inanmıyoruz” dedi.
Acı haberi alıp gelen Mustafa D.’nin annesi, “Ben sana doyamadım. Seni toprağa mı göndereceğim. Kuzum, yavrularını bırakıp nereye gittin” diye feryat etti.

Görüntü Dökümü
————–
– İş yerinin dış görüntüleri
– Mustafa D.’nin ailesinin savcılık incelemesini beklemesi
– Mustafa D.’nin Adli Tıp Kurumuna gönderilmek üzere cenaze aracına yüklenmesi
– İş yerinin içeriden görüntüsü

HABER- KAMERA: Ömer KARÇA/MANAVGAT,(Antalya)(DHA)

===============================================================

8) MİT TIR’LARI SAVCISININ KARDEŞİNİN DE ARALARINDA BULUNDUĞU 2 KİŞİYE FETÖ’DEN TUTUKLAMA

DENİZLİ’de polis, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında düzenlediği operasyonda saklandıkları hücre evinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan şüphelilerden Adem Ş.’nin, 2014 yılında Adana’da MİT TIR’larının durdurulması olayının savcısı Özcan Ş.’nin kardeşi olduğu ve örgütün Sarayköy ilçe imamı olduğu belirtildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ soruşturması kapsamında bu sabah erken saatlerde örgüt üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Pamukkale ilçesinde bir hücre evine yapılan operasyonda, 2014 yılında Adana’da MİT TIR’larının durdurulması olayının savcısının kardeşi olan, aynı zamanda örgütün Sarayköy ilçe imamı ve By-Lock kullanıcısı olduğu saptanan Adem Ş. (46) ile örgüt adına Niğde ve Kuzey Irak’ta üst düzey görevler yaptığı ve Sinop il imamı olduğu anlaşılan S.A. (58) ve örgütün Denizli’nin Kale ilçesi mütevelli heyeti başkanı olduğu belirtilen Y.İ.T. (59) gözaltına alındı.
Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Adem Ş. ile S.A. tutuklanırken, Y.İ.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü
——————-
-Şüphelilerin adliyeye sevk edilmelerinden görüntü

Haber : Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

====================================================================

9) KIRIKKALE’DE CEYLAN DERİSİNE YAZILMIŞ İNCİL ELE GEÇİRİLDİ

KIRIKKALE’de, erken Hristiyanlık dönemine ait olduğunu söyledikleri ceylan derisi üzerine Aramice yazılmış incili 13 milyon dolara satmak isteyen üç kişi yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Z.Z. (46), İ.B. (41) ve H.E’nin (41) ceylan derisi üzerine el yazması İncil satmaya çalıştığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, alıcı kılığına girerek şüphelilerle iletişime geçti. Kitap karşılığında 13 milyon dolar talep eden 3 şüpheli buluşma noktasında geldiklerinde suçüstü yakalandı. Yapılan aramada şüphelilerin üzerinde, Hazreti İsa’nın çarmıha gerilmiş ikonografik resimli ceylan derisi üzerine Aramice yazılmış 26 sayfalık İncil ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Görüntü Dökümü
———————–
-İncil’in görüntüsü

Haber: Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)-

======================================================

10) ALTIN RENKLİ ‘KHALLILAH’ KUŞADASI’NA DEMİRLEDİ

MARSHALL Adaları bayraklı 48 metre uzunluğundaki ‘Khallılah’ isimli mega yat, Aydın’ın Kuşadası ilçesine geldi. Özel bir marinada demirleyen altın renkli yata 3 gün boyunca yakıt ve erzak ikmali yapılacağı öğrenildi.
ABD’de 2014 yılında üretilen 48 metre uzunluğundaki Marshall Adaları bayraklı ‘Khallılah’ isimli lüks yat, sabah saatlerinde Kuşadası’ndaki yat limanına demirledi. İçerisinde sadece mürettebatın bulunduğu yata, 3 gün boyunca yakıt ve yiyecek ikmali yapılacağı öğrenildi. Değeri, 28 milyon 500 bin euro olduğu belirtilen altın renkli Khallılah, dünyanın en pahalı 10 yatı arasında gösteriliyor. İçerisinde spor salonu, SPA merkezi, restoran, eğlence kulübü ve jakuziyi barındıran mega yatın Kuşadası’ndan ayrıldıktan sonra Ege sahillerinde tura çıkacağı belirtildi.

Görüntü Dökümü
——————–
-Mega yatın limanda demirlemesinden görüntü
-Genel ve detay görüntüler

Haber – Kamera: Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!