Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 19 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) KASTAMONU’DA ORMAN YANGINI 

KASTAMONU’nun Araç ilçesine bağlı İğdir köyünde orman yangını çıktı. Yangını söndürmek için başlatılan çalışmalar sürüyor.
Yangın, saat 16.00 sıralarında ilçeye bağlı İğdir köyü mevkiinde çam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda çıktı. Nedeni hünüz belirlenemeyen yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangını görenler, itfaiyeye haber verdi. Samatlar Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler ile itfaiye ekipleri yangını söndürme için çalışma başlattı. Köylüler de söndürme çalışmalarına katıldı. Kastamonu’daki diğer orman işletme müdürlüklerinden de ekipler yangın bölgesine sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Görüntü dökümü
———————–
-Yangından görüntü
-Detaylar
Haber: Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA)-

==================================

2) GÖKÇEADA VE BOZCAADA’YA FERİBOT SEFERLERİNE FIRTINA İPTALİ

ÇANAKKALE’de, Kuzey Ege Denizi’nde beklenen fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada’ya yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Reklam Alanı

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi’nde beklenen fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Buna göre; Gökçeada’dan saat 07.00 ve 13.00, Kabatepe’den saat 09.00 seferleri, Bozcaada’dan saat 07.15 ve 10.00, Geyikli’den ise saat 08.00 ve 11.00 seferleri iptal edildi.

Görüntü dökümü
—————————-
-Çanakkale Boğazı’nda sefer yapan feribotlardan görüntüler.
-Feribot iskelesinden görüntüler.
Haber-Kamera: Cemhan ŞEN/ÇANAKKALE, (DHA)

==================================

3) KARDEŞİNE GÖZCÜLÜK YAPTIRIP, MOTOSİKLETİ ÇALDI
 
BURSA’nın İnegöl ilçesinde C.B. (23) kardeşi A.B.’ye (12) gözcülük yaptırıp motosiklet çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 12 Mayıs günü saat 05.30 sıralarında İnegöl ilesi Hamidiye Mahallesi, Suyolu Cami Sokak’ta meydana geldi. Sercan Demirhan, iş yerinin önüne 16 PG 509 plakalı motosikletini park edip yakındaki evine gitti. Sabah iş yerine geldiğinde motosikletin yerinde olmadığını gören Demirhan, güvenlik kamerasının görüntülerini izledi. Görüntülerde motosikletinin çalındığını, küçük bir çocuğun da şüpheliye gözcülük yaptığını görüp polise haber verdi.
Gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırmada şüphelilerin C.B. ile kardeşi A.B. olduğunu tespit etti. Ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Görüntü dökümü
————————-
-Güvenlik kamerası görüntüleri
-Olay yerinden detaylar
Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa),(DHA)

==================================

4) İRAN SINIRINDA, AT SIRTINDAKİ ÇUVALLARDA 84 KİLO 800 GRAM EROİN ELE GEÇTİ

HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda yurda kaçak yollarla girmeye çalışan grubun altlarla taşıdığı çuvallarda 84 kilo 800 gram eroin ele geçirildi, İran uyruklu 1 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İran’dan kaçak yollarla ülkeye yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine Yüksekova ilçesine bağlı Yediveren bölgesinde operasyon düzenledi. ‘Eren-14 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay Çobanpınar-1′ adı verilen operasyonda, sınırı geçmeye çalışan atlı gruba müdahale edildi. Atları getiren şüphelilerden İran uyruklu 1 kişi yakalandı, diğerleri ise kaçtı. Atların taşıdığı çuvallarda yapılan aramada 84 kilo 800 gram eroin ile ağaçlık alana gizlenen 80 litre Asit Anhidrit ele geçirildi.

Görüntü dökümü
————————
– Ele geçirilen uyuşturucunun eminyette sergilenmesi
Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)

==================================

5) KAYIP OLARAK ARANIRKEN, TRAKTÖRÜNÜN ALTINDA CESEDİ BULUNDU 

NEVŞEHİR’in Ürgüp ilçesinde, dünden beri haber alınamayınca kayıp olarak aranan Osman Aksoy’un (90), 15 metrelik şarampolde, traktörünün altında cansız bedenine ulaşıldı. 

Ürgüp’ün Çökek köyündeki evinden dün sabah ayrılıp, 50 UD 301 plakalı traktörle yola çıkan Osman Aksoy, bir daha dönmedi. Yakınları, haber alamadıkları Aksoy için kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri, Aksoy için arama çalışması başlattı. Kırsal alanda dünden beri aranan Aksoy’un, bugün Kızıldere mevkisindeki 15 metrelik şarampolde, traktörün altında cansız bedeni bulundu. Kaza yerindeki incelemelerin ardından Osman Aksoy’un cesedi, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü dökümü
————————
-Olay yerinden genel ve detay görüntü
-Uçurumdan aşağı düşen traktörden genel görüntü
-Genel detay
Haber-Kamera: Ahmet KORKMAZER-NEVŞEHİR,(DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!