Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 6

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Tartıştığı ağabeyini sırtından bıçaklayarak öldürdü

SAMSUN’un Canik ilçesinde Arslan K. (40), tartıştığı ağabeyi Cemal K.’yı (42), bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevki sırasında gazetecilere, “Pişmanım” dedi.

Olay, dün gece saatlerinde Canik ilçesi Gürgenyatağı Mahallesi’nde meydana geldi. Evde alkol aldıkları öne sürülen Arslan ile ağabeyi Cemal K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle büyüyen kavgada iddiaya göre, Arslan K., ağabeyi Cemal K.’yı sırtından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Cemal K., olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli Arslan K.’yı gözaltına aldı. Şüpheli, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Pişmanım” dedi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Şüphelinin adliyeye sevk edilmesi
-Hastaneden detaylar
-Adliyeden detaylar

Haber-Kamera: Tayfur KARA/SAMSUN, (DHA)

Reklam Alanı

===========================

Şanlıurfa’daki metal blok, 4 gün sonra gizemli şekilde ortadan kayboldu (2)

MAHALLELİ: “SABAH HEM METAL BLOK HEM DE JANDARMA YERİNDE YOKTU”

MAHALLELİ ŞAŞKIN
Şanlıurfa’da konulmasından 4 gün sonra gizemli bir şekilde kaldırılan metal blok şaşkınlığı yaşanıyor. Sabah saatlerinde arazilerine giderken metal bloğun yerinde olmadığını görünce ikinci kez şaşkınlık yaşayan mahalleliden Hasan Yıldız, “Buğday tarlasına 5 gün önce gece yarısı metal blok dikilmişti. Dün gece de burada jandarma bekliyordu ve metal blok yerindeydi. Sabah hem metal blok hem de jandarma yerinde yoktu. Metal bloku kimin koyduğu, kimin götürdüğü bilinmiyorö dedi.

Metal blokun dikildiği buğday tarlasının sahibi Fuat Demirdil de günlerdir merak içerisinde olduklarını vurgulayarak, “Meraktan yatamıyorduk. Bunu kim ne için yerleştirdi bilmiyoruz. Bununla ilgili kimse bizlere de bilgi vermedi. Gizemli bir şekilde tarlamıza konulan bu metal yine gizemli şekilde kaldırıldı. Jandarma ve korucular nöbet tutuyordu. Araziye konulurken de görmedik, kaldırılırken de görmedik. Biz merakta kaldık. Kime sorduysak ‘bilgimiz yok’ dediler. Bunu reklam için mi yaptılar onu da bilmiyoruzö şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Örencik Mahalle sakinleri metal blokun yanına gelmesi
– Hasan Yıldız ile Fuat Demirdil yapılan röp.
– Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

Haber Kodu : 210209088
Haber Kodu : 210209064

Haber:Ali LEYLAK-Kamera:Ömer ŞULUL -ŞANLIURFA – DHA) 

===========================

OSB’nin arızalanan atık su hattında çalışma başlatıldı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Cem Yavuz, atık su hattı arızalanınca tarım arazilerinin su altında kalmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını ve vakit kaybetmeden sorunu çözmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Sandıklı OSB’nin Afyonkarahisar- Antalya karayolu Susuz köyü rampası yakınlarında bulunan atık su sistemi arızalandı. Bunun sonrasında rögardan taşan atık ve pis sular tarım arazilerine doldu. Atık sular altında kaldığı bildirilen 20 dekarın üzerindeki arazilerde ürünler zarar görürken, bataklık ve su birikintileri oluşan bölgelerde kötü kokular ortaya çıktı.

Yaşanan sorunu öğrenen Sandıklı OSB Müdürü Cem Yavuz, vakit kaybetmeden hattaki arızanın giderilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi. Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve yetkililerle bölgede inceleme yapan OSB Müdürü Cem Yavuz, tıkanan hattı vidanjörler yardımıyla açtırdıklarını aktardı. Müdür Yavuz, üretim yapan sanayici ve çiftçinin her zaman yanında olduklarını bildirirken, bölgedeki sorunu önümüzdeki günlerde kalıcı şekilde çözüleceğini kaydetti.

OSB Müdürü Cem Yavuz, şöyle dedi: 
“Sandıklı OSB’nin kanalizasyon hattındaki bir tıkanıklıktan dolayı sorun yaşanmıştı. Bu sorunu duyar duymaz bölgeye geldik. Yerinde incelemeye başladık. Sorunu hızlıca çözmeye başladık. Yetkililerle de incelemelerde bulunduk. Bu hafta çalışmalarımıza başlayacağız. Sağ olsunlar bu konuda bizi yalnız bırakmayan belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ne zaman arasak bizlere vidanjörü gönderiyor. Devamlı olarak da bu fosseptik çukurumuzun temizliğini yapmaktayız. Biz tabii ki çiftçilerimizin de, sanayicimizin de her zaman yanındayız. Sanayicilerimiz de üretim yapacak. Çiftçilerimiz de üretim yapacak, bu şekilde kalkınacağız. Kimsenin zarar görmesini istemiyoruz. Sorunun bir an önce çözülmesi için çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede sorunu çözüp problemleri ortadan kaldıracağız.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Vidanjörlerin hattaki tıkanıklığı giderme çalışmalarından görüntü
– Organize Sanayi Bölge Müdürü Cem Yavuz ve yetkililer bölgedeki hattı inceleme ve hattı açma çalışmalarından görüntüler
– RÖP: Cem Yavuz (OSB Müdürü)
– Vidanjör hattı açma çalışmalarından görüntü

HABER- KAMERA: Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(Afyonkarahisar)(DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!