Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 6

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ’lı terörist, Kilis’te yakalandı

TERÖR örgütü DEAŞ üyesi olduğu gerekçesi ile kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu S.A., jandarma ve MİT’in ortak operasyonu ile Kilis-Suriye sınır hattında yakalandı.

Güvenlik güçleri, terör örgütü DEAŞ üyesi bir kişinin sınırı yasa dışı yollarla geçeceği bilgisi üzerine harekete geçti. Jandarma ve MİT’in düzenlediği ortak operasyon ile şüpheli Kilis’te Suriye sınırında yakalandı. Emniyete götürülen şüphelinin, yapılan araştırmada, Kazakistan uyruklu S.A. olduğu, DEAŞ’ta üst düzey yönetici olduğu ve kırmızı bültenle arandığı belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Hastane görüntüsü
– Jandarma aracının gelişi
– Şüphelinin getirilmesi
– Sağlık kontrolüne götürülüş
– Adliyeye sevk edilmesi
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA)

==================

Reklam Alanı

Eşi tarafından odaya kilitlenip darbedilen kadın balkondan aşağı düştü

ADANA’da uyuşturucu bağımlısı eşi tarafından odaya kilitlenerek şiddete uğradığı öne sürülen 20 yaşındaki Fatma isimli kadın, balkondan aşağı düştü. Hastaneye götürülen genç kadının sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

Sosyal medyada paylaşılan iddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı eşi Şahin tarafından odaya kilitlenerek şiddete uğradığı belirtilen 3 çocuk annesi Fatma isimli kadın, yaşadıkları binanın üçüncü katındaki balkondan aşağı düştü. Kayınvalidesinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırgan eş ise olayın ardından kaçarken, hastaneye götürülen kadının sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, saldırgan eşi yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarına yansıyan olay, sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Genç kadının kendisinin mi aşağı atladığı yoksa eşi tarafından mı atıldığı ise henüz belirsizliğini koruyor. 

Görüntü Dökümü:
– Kadının balkondan düşmesi

Haber-Kamera: ADANA,(DHA)

===================

Tarla temizliğinden orman yangını çıktı

ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde tarla temizliğinden çıktığı değerlendirilen yangında, yarım hektar ormanlık alan zarar gördü.

Manavgat’ın Namaras Mahallesi’nde saat 11.00 sıralarında ormanlık alana yakın bölgede yangın çıktı. Yangına Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edildi. Kısa sürede söndürülen yangında, yarım hektar ormanlık alan zarar gördü.
Tarla temizliği nedeniyle çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Yangından alevli görüntü (Cep telefonu)
Yangından görüntü

Haber-Kamera: Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA) 

======================

Madde bağımlıları, ışıkta bekleyen otomobillerin camını silmek için yumruk yumruğa kavga etti

ADANA’da kırmızı ışıkta bekleyen otomobillerin camını silmek için birbiriyle yarışan madde bağımlısı 2 genç aralarında anlaşamayınca yumruk yumruğa kavga etti. Bir otomobil sürücüsünün cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde ayakta durmakta zorlanan madde bağımlısının, diğer gencin başına elindeki cam silme aparatıyla vurması ve zaman zaman yere düşmeleri dikkat çekti.

Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesi Karataş Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobillerin zorla camını silen madde bağımlısı 2 genç, aralarında anlaşamayınca kavga etmeye başladı. Yanındaki madde bağımlısını itekleyerek yere düşüren genç, otomobilin camını silmeye devam etti. Kullandıkları maddenin etkisinde olduğu gözlenen ve yere düşen genç, elindeki cam silme aparatıyla diğerinin başına vurdu. Madde bağımlıların kavgası ise kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Kısa süre yumruk yumruğa kavga eden ve zaman zaman yere düşen gençler bir süre sonra gözden kayboldu.

Otomobil sürücüsünün cep telefonuyla çektiği videoyu Adana Çevirme Radar isimli sosyal paylaşım sitesinde paylaşmasının ardından videoya onlarca yorum geldi.

-Olay anı cep telefonu görüntüsü

ADANA,(DHA)-

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!