Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 8

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ordu’da 6’ncı kattan düşen çocuk, öldü
 
ORDU’da 11katlı binanın 6’ncı katındaki merdiven boşluğu penceresinden düşen Bilal Eymen Duran (13) hayatını kaybetti.

Olay, bugün 18.30 sularında ilçeye bağlı Bucak Mahallesi Şanlıtürk Siteleri’nde meydana geldi. Bilal Eymen Duran, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 11 katlı binanın 6’ncı katındaki merdiven boşluğuna ait pencereden düştü. Bina sakinleri tarafından durumun fark edilmesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine siteye gelen sağlık görevlileri, ağır yaralanan Duran’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra sedye ile ambulansa taşınan Duran, Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan talihsiz çocuk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Ambulansın siteye gelişi
-Siteden detay görüntüler
-Olay yeri inceleme ekiplerinden görüntüler
-Diğer detaylar

Haber/Kamera: Mustafa KIRLAK-ORDU-DHA

==============================

Terör örgütünü öven 5 şüpheliye gözaltı

Reklam Alanı

İZMİR’de polis ekiplerince nevruz kutlamaları sonrası terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik övücü sloganlar attığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatiyla, Terörle Mücadele Şube ve İstahbarat Şube Müdürlügü ekiplerinin koordineli çalışması sonrası Gündoğdu Meydanı’nda nevruz kutlamalarının ardından terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik övücü bir videonun sosyal medyada paylaşıldığı tespit edildi. Ekiplerin titiz çalışması sonrası tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Şüphelilerin emniyetten çıkarılmasından detay
-Sosyal medya görüntüsünden detay

Haber: Fırat AKAY/İZMİR,(DHA)

=============================

Bodrum’da koronavirüs denetimi

BODRUM’da, ‘Dinamik Denetim Modeli’ kapsamında polis ve jandarma ekiplerince koronavirüs tedbirleri denetimi yapıldı. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 10 kişiye cezai işlem uygulandı.

Sağlık Bakanlığı’nca yayımlanan Türkiye koronavirüs vaka oranı haritasına göre turuncu kategoride yüksek riskli grupta yer alan Muğla genelinde tedbir ve denetimler artırıldı. Bodrum ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu. Kısıtlamadan muaf tutulan yabancı turistler sahil bandında yürüyüş yaparak sıcak havanın keyfini çıkardı.

Hafta sonları yoğunluk yaşanan Turgutreis Mahallesi de en sessiz günlerinden birini yaşadı. Doğal güzellikleri ile gün batımı sahili, kısıtlama dolayısıyla farklı bir görüntü ve güzelliğe büründü. Mahallenin girişinde ve sahil kısmında jandarma ekipleri denetim yaptı. Sahil bandında denetimleri sürdüren jandarma ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden halka gerekli uyarılar yapılarak cezai işlem uygulandı. Bazı vatandaşlar ceza yememek için evinin yakın olduğunu kısa bir hava almak için çıktığını ifade etti. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 10 kişiye cezai işlem uygulandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Sahilden görüntüler
-Jandarma ekiplerinin denetim görüntüleri
-Jandarma ekiplerince kısıtlamaya uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulaması
-Sahil bandında yürüyen yabancı turist görüntüleri

Haber – Kamera: Selçuk AKBAŞ/ BODRUM (Muğla), (DHA)

=============================

Rejim uçakları akaryakıt istasyonlarını hedef aldı

SURİYE’nin İdlib kentine yakın mesafede kırsal alanda bulunan yakıt istasyonları, rejim uçaklarınca vuruldu. Bombardıman, Türkiye sınırından da duyuldu.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Bükülmez köyü karşısında Suriye tarafında yer alan Kah köyü kırsalı ile Bab el-Hava sınır kapısı ve Sarmada Karayoluna yakın bölgelerdeki akaryakıt istasyonları, rejim uçaklarınca bombalandı. Öğle saatlerinde başlayan bombardıman, Reyhanlı ilçesinden de duyuldu.

Görüntü Dökümü
———————–
– Uçakların bombaladığı bölgelerden görüntüler

Haber: Ferhat DERVİŞOĞLU – Kamera: İDLİB, (Suriye), (DHA)

============================

Aksaray Valiliği sürprizi ile down sendromlu Fahrettin taraftarı olduğu takımın maçını izledi
 
AKSARAY Valiliği, ’21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ nedeniyle down sendromlu Fahrettin Önemli’ye (14) sürpriz yaptı. Önemli, Valilik organizasyonuyla taraftarı olduğu 68 Aksaray Belediyespor maçını protokol tribününden izledi. 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya sosyal medyadan ulaşan Mustafa Önemli, down sendromlu oğlu Fahrettin Önemli’nin fanatik taraftarı olduğu 68 Aksaray Belediyespor maçlarını sürekli izlemeye gittiğini, ancak pandemi nedeniyle uzun zamandır müsabakaları izleyemediğini söyledi. Vali Aydoğdu da, Fahrettin Önemli’ye sürpriz yapıp, bugün ailesiyle birlikte 68 Aksaray Belediyespor’un Bayrampaşspor müsabakasını izlemesini sağladı. 

Valiliğin organizasyonuyla Fahrettin Önemli, ailesiyle birlikte evinden alınarak maçın yapılacağı Dağılgan Stadyuma getirildi. Burada çok sevdiği 68 Aksaray Belediye Spor’un soyunma odasını ziyaret eden Fahrettin Önemli teknik heyet ve sporcularla görüştü. Karşılaşma öncesi sahaya futbolcularla birlikte çıkan Fahrettin Önemli hayranı ve taraftarı olduğu takım oyuncularıyla fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadı. Fahrettin Önemli, tribünde de maç boyuncu taraftarı olduğu Aksaray Belediyespor’a destek verdi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————
– Down Sendromlu özel çocuk Fahrettin Önemli’in evinden alınması
– Fahrettin Önemli’ ve babasının futbolcularla konuşması
-Oyuncularla birlikte sahada çıkması
-Protokol tribününden takımı desteklemesi
-Mustafa Önemli röp
-Genel detaylar

Haber- Kamera: Erkan ALTUNTAŞ AKSARAY DHA))

==================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!