Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜTENİ-2 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Arkadaşlarını tabancayla öldürdüler, işkenceyle de husumetlisine üstlendirmeye çalıştılar
 
ADANA’da husumetlisi Taner Ç.’nin (26) evinin önünde tabancayla öldürülmüş halde bulunan Muzaffer Oğan’ın (26), arkadaşlarının yanlışlıkla ateş alan silahından çıkan kurşunla hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Oğan’ın, arkadaşları Ahmet A. (34), Erdal A. (36) ile Fikret A. (32) ile birlikte husumetlisi Taner Ç.’yi darbederken vurulduğu belirlendi. Cinayetin ardından şüphelilerin, Taner Ç.’yi boş bir araziye götürüp, olayda kullanılan tabancayla bir el ateş ettirdikleri ve işkenceyle cinayeti üstlendirmeye çalıştıkları öne sürüldü.

Olay, 17 Şubat Çarşamba günü öğle saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. Muzaffer Oğan, husumetli olduğu Taner Ç.’nin evinin önünde tabancayla öldürülmüş halde bulundu. Olay yerine sevk edilen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Bürü Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Oğan’ın önce darbedildiğini ardından da tabancayla vurulduğunu tespit eden polis, Taner Ç. ile Oğan’ın arkadaşı Ahmet A. arasında daha önceden mahalledeki güç mücadelesi nedeniyle husumet olduğu bilgisine ulaştı. Olay günü ise Ahmet A. ile Taner Ç.’nin telefonla konuşup küfürleştikleri öne sürüldü. Bunun üzerine Ahmet A.’nın, yanına kardeşi Erdal A., arkadaşları Muzaffer Oğan ile Fikret A.’yı alıp, söz konusu adrese baskına gittikleri, kapıyı kırarak girdikleri evde Taner Ç. ile yanındaki arkadaşı Cumali Y.’yi (32) darbettikleri belirlendi. Bu sırada üst katta bulunan ve kavga seslerini duyunca aşağı inen Bahri (39), kardeşleri İsmail (35) ile Volkan A.’nın (32) da kavgayı ayırmak istediği, yaşanan arbedede şüphelilerden birinin tabancasının yanlışlıkla ateş alması sonucu Oğan’ın karnından yaralandığı tespit edildi.

CESEDİ SÜRÜKLEYİP DIŞARI ÇIKARMIŞLAR
Şüpheliler Ahmet A., Erdal A. ile Fikret A., yaralanan arkadaşları Oğan’ı bırakıp Taner Ç.’yi yanlarına alarak olay yerinden kaçtı. Oğan’ın hayatını kaybettiğini gören Bahri, İsmail ve Volkan A.’nın ise cesedi sürükleyerek kapının önüne bıraktığı ve sağlık ekiplerine haber verdiği, yapılan kontrolde Oğan’ın hayatını kaybettiğini belirlediği öğrenildi.

İŞKENCEYLE CİNAYETİ ÜSTLENDİRDİLER
Öte yandan şüpheliler, Taner Ç.’yi Ahmet A.’nın iş yerine götürüp darbetmeye devam etti. Taner Ç.’nin yüzüne ve başına tabancanın kabzasıyla vurup, işkence yapan şüphelilerden Ahmet A.’nın, “Polise gidip, Muzafferi öldürdüğünü söyleyeceksin. Yoksa seni burada öldürürüz” dediği öne sürüldü. Bu tehdit üzerine de Taner Ç.’nin suçu üstlenmeyi kabul ettiği öğrenildi. Şüpheliler, Taner Ç.’yi boş bir araziye götürüp, Oğan’ın ölümüne neden olan tabancayla bir el ateş ettirdikleri ve elinde barut izi kalmasını sağladıkları belirlendi. Daha sonra da Ahmet A.’nın, Taner Ç. ile birlikte evine dönüp polisi arayarak teslim olduğu bildirildi.

Reklam Alanı

ÇAPRAZ SORGUDA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ
Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Taner Ç.’nin, ilk ifadesinde, Muzaffer Oğan’ı evini bastığı için kendisinin öldürdüğünü öne sürdü. Ahmet A.’yı da sorgulayan polis, ifadelerde çelişki olduğunu fark etmesi üzerine Taner Ç.’yi çapraz sorguya aldı. Sorguda, Taner Ç.’nin her şeyi itiraf ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Ahmet A. ile Taner Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Erdal A., Fikret A., Bahri A., İsmail A., Volkan A., Cumali Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Cesedin görüntüsü
– Polislerin inceleme yapması
– Sağlık görevlilerinden görüntü
– Ambulanstan görüntü
– Genel ve detay görüntüler
– Şüphelilerin emniyetten çıkarılması
– Polis aracına bindirilmeleri
Haber: Anıl ATAR – Kamera: ADANA, (DHA)

====================

Adana’da sahte içki imalathanesine baskın: 1 gözaltı
 
ADANA’da iki ayrı depoya düzenlenen baskında sahte içki üretiminde kullanılan bin 323 litre etil alkol ve 990 içki kiti ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Çukurova ve Yüreğir ilçesindeki iki ayrı deponun sahte içki imalathanesine dönüştürüldüğü bilgisine ulaştı. Belirlenen adreslere baskın yapan polis, sahte içki üretiminde kullanılan bin 323 litre etil alkol ve 990 içki kiti ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Polisin depoda arama yapması
– Ele geçirilen malzemeler
Haber: Anıl ATAR – Kamera: ADANA, (DHA)

=======================

Kafe görünümlü oyun salonuna polis baskını
 
ADANA’da polisin yabancı uyruklu kişilere ait kafe görünümlü oyun salonuna yaptığı baskında, içeride bulunan 20 kişiye 60 bin 600 lira para cezası kesildi.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güney Kuşak Bulvarı’nda yabancı uyruklu kişilere ait bir oyun salonunun koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken faaliyette olduğu bilgisine ulaştı. İçeride çok fazla kişi olduğu yönünde ihbar alan polis, söz konusu adrese baskın düzenledi. Polis, önü kafe arkası oyun salonu olan mekanda sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı ve oyun oynandığını tespit etti. İçeride bulunan 2’si yaşı küçük 20 kişiye toplam 60 bin 600 lira para cezası uygulandı. İş yeri sahibine ise pandemi kurallarını ihlalden idari para cezası uygulanırken, oyun salonu ise zabıta ekiplerince mühürlendi.

Görüntü  Dökümü
———————–
– Polislerin üst araması
– Kimlik kontrolü
– Yaşı küçük çocuklar
– Kafedeb giriş bölümü
– Dış görüntü
– Detaylar
Haber:Anıl ATAR-Kamera:Eser PAZARBAŞI/ADANA,(DHA)

=====================

Polisin “dur” ihtarına uymayan sürücü Otomobili bırakıp kaçtı

KARABÜK’te polisin “durö ihtarına uymayan sürücü otomobilini bırakarak kaçtı.

Olay, gece saatlerinde Demirçelik kavşağında meydan geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan polis ekipleri, uygulama noktasında 06 BGE 297 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ekiplerin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücünün kaçması üzerine kovalamaca başladı. Kaçan sürücü, kovalamacanın ardından Ergenekon Mahallesi Gülgün Sokak’ta otomobili bırakarak kaçtı. Otomobil, çekici ile çekilirken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Otomobilden görüntü
Polis ekiplerinden görüntü
Aracın çekilmesi
HABER-KAMERA: Yasin ALDEMİR /KARABÜK, (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!