Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dijital oyun üretiminde başarılı olamayınca kendini astı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cavit AKGÜN – Aykut KURT/ MUĞLA, (DHA)- MUĞLA’nın Menteşe ilçesinde üniversite öğrencisi Muhammed Ali S. (23), arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde, iple balkon kapısında asılı bulundu. Cenazesi  morga kaldırılan Muhammed A.S.’nin, dijital bir oyun üretimi içerisinde olduğu, intihar etmeden önce ‘başaramadım’ yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.
Olay, Menteşe’nin Kötekli Mahallesi 300’üncü Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü 4’üncü Sınıf Öğrencisi Muhammed A.S., balkon kapısına asılı bulundu. Sabah saatlerinde uyandığında Muhammed Ali S.’nin cansız bedeniyle karşılaşan ev arkadaşı E.K,, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince Muhammed Ali S.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Muhammed Ali S.’nin cansız bedeni, polis ekipleri ile savcısının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Muhammed Ali S.’nin, uzun zamandır dijital bir oyun üretme içerisinde olduğu, intihar etmeden önce ise ‘başaramadım’ yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!