Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dominic Di Tomasso ve Hazal Nehir’in Kapalıçarşı serüveni interaktif siteye taşındı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Parkur sporcusu sporcusu Dominic Di Tommaso ve Türkiye’nin uluslararası arenada başarıya ulaşan ilk kadın parkur sporcusu Hazal Nehir’in Kapalıçarşı serüveni interaktif siteye taşındı. İki Red Bull sporcusundan birini seçerek başlayan eşsiz deneyimde sporcuların hangi hareketlerle hangi yöne gideceğini kullanıcılar belirliyor.

Red Bull’un “Grand Maze” olarak adlandırılan video projesi için İstanbul’a gelen Red Bull parkur sporcusu sporcusu Dominic Di Tommaso, tarihi şehirleri kimsenin görmediği açılardan keşfettiği dünya turundaki İstanbul ziyareti interaktif platforma taşındı. Red Bull sporcusu Hazal Nehir ile Kapalıçarşı’da unutulmaz bir maceraya imza atan Dominic Di Tommaso, Kapalıçarşı’nın labirent gibi tasarlanmış 64 sokağı, 22 kapısı ve 3 bin 600’e yakın dükkanının arasında çizdiği rotayı kullanıcılar belirleyecek.

SPORCULARIN BİR SONRAKİ ADIMINI SİZ BELİRLEYİN

Red Bull’un “Grand Maze” video projesi kapsamında hayata geçirilen interaktif siteyle Kapalıçarşı’yı Hazal Nehir ve Dominic di Tomasso’nun gözünden keşfetmek mümkün oluyor. Siteye giren kullanıcılar, dünyaca ünlü sporcu Dominic’in ve Hazal Nehir’in bir sonraki adımını seçip, Kapalıçarşı’yı onlarla keşfedebiliyor. RedBull.com/grandmaze adresindeki interaktif deneyim, kullanıcılara Kapalıçarşı’da heyecanlı bir parkur serüveni yaşatıyor.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!