Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Ek bilgi ve görüntülerle) ESENYURT’TA SAHTE MADENİ EURO BASAN DARPHANEYE BASKIN KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erol DEĞİRMENCİ – Ali TINBEK / İSTANBUL , (DHA) – Esenyurt’ta, Almanya’ya götürülmek üzere bir metal geri dönüşüm atölyesinde sahte madeni Euro basan 5 kişi gözaltına alındı. Polisin operasyon anı kameraya yansırken, ele geçirilen malzemelerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık teknik takip sonucunda Esenyurt Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir metal geri dönüşüm atölyesinde, sahte madeni para basıldığı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri, harekete geçti. Atölyede sahte madeni para basan 5 kişi, 6 farklı ilçeye yapılan operasyonlarda gözaltına alındı. Atölyeye de baskın düzenleyen ekipler,  9 bin 200 adet göbek diye tabir edilen madeni paranın iç kısmı, 22 bin 900 adet madeni paranın dış halkası, bin 923 adet göbek ve halka kısmı oturtulmuş basımı yapılmamış madeni para, 600 adet basımı tamamlanmış piyasaya sürülmeye hazır madeni para, sahte madeni Euro üretiminde kullanılan çok sayıda makine, teçhizat ve baskı makinesi ele geçirdi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

ALMANYA’YA GÖTÜRÜLMEK ÜZERE YOLA ÇIKARKEN ELE GEÇİRİLDİ
Sahte madeni paralar da sevkiyat öncesinde yakalandı. Atölyede baskısı yapılmış paralar, çuvallara konularak Almanya’ya götürülmeden hemen önce ele geçirildi. Ayrıca göbek kısmı oturtulmuş, basıma hazır olan da paraların baskısı tamamlandıktan sonra Almanya’ya gönderileceği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
————————
-Polisin operasyonundan görüntü
-Sergiden görüntü
-Ele geçirilen sahte 2 ve 1 Euroluk madeni para kalıplarının görüntüsü
-1 Euro ve 2 Euro sahte madeni para 
-Sahte Euroların basiminda kullanılan makinalar 
-Genel ve detaylar

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!