Reklam Alanı
Reklam Alanı

Elinde tüfekle polisten kaçmaya çalıştığı anlar kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

AKSARAY’da polisin, durdurduğu otomobilden inen Kerem K. (22) elinde tüfekle yaklaşık 80 metre koşarak kaçtıktan sonra polis tarafından yakalandı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kerem K.’nin kaçtığı sırada sürücü  Veyis C. (34) de otomobille kaçmaya çılıştı ancak kısa süren kovalama sonucu yakalandı. Şüphelilerin ilk ifadesinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri ve yanlarında ruhsatsız tüfek olduğu için kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi. 

Olay, geçen cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Eski Sanayi Caddesi’nde meydana geldi.  İl Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle rutin kontrollerini yaptıkları sırada Veyis C.’nin kullandığı 68 ABJ 662 plakalı otomobili durdurdu. Bu sırada araçtan inen Kerem K., elinde tüfekle koşarak kaçmaya başladı. Peşinden koşan polis, yaklaşık 80 metre kovaladıktan sonra Kerem K.’yi yakaladı. Kovalamaca anı da 2 iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Kerem K.’nin kaçtığı sırada sürücü Veyis C. de aracıyla kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamaca sonucu araç durduruldu. Sürücü Veyis C., yanındaki  Nuray Ç. (32) ve İpek Ö. (22) ile tüfekle kaçan Kerem K., gözaltına alındı. Şüphelilerin ilk ifadesinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri ve yanlarında ruhsatsız tüfek olduğu için kaçtıklarını öne sürdüğü öğrenildi. Tüfeğe el konulurken, 4 kişiye kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle 12 bin 600’er lira ceza uygulandı. Ayrıca sürücü Veyis C.’ye araçla ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçtığı için de 314 lira cezası daha uygulandı. İfadelerinin ardından serbest bırakılan 4 kişi hakkında da soruşturma başlatıldığı belirtildi.  

Görüntü Dökümü 
——————————
-Ekiplerin denetim yapması
 -Tüfekle kaçan sahsı polisin kovalama anı güvenlik kamerası görüntüleri
-80 metre ileride yakalanan şahsın polis aracına bindirilmesi

Haber- Kamera: Erkan ALTUNTAŞ AKSARAY DHA))
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!