Reklam Alanı
Reklam Alanı

Erkek arkadaşının otelde bıçakladığı kadının bilinci kapalı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da otelde birlikte konakladığı kız arkadaşı Z.G.’yi (25) bıçakla yaralayan A.K. (35), adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavisi süren Z.G.’nin bilincinin kapalı olduğu belirtildi.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında, Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı’ndaki bir otelde meydana geldi. Otelde konaklayan Z.G. ile erkek arkadaşı A.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.K., kız arkadaşını karın bölgesinden bıçakla yaraladı, ardından durumu otel görevlisine haber verdi. Görevlinin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. 112 ekipleri, ilk müdahalenin ardından Z.G.’yi ambulansla hastaneye götürdü. A.K. ise polis tarafından gözaltına alındı.
Sağlık kontrolü sonrası Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan A.K., “Aramızda tartışma çıktı. Sinirlenince kendisini uyardım ama beni dinlemedi. Ben de bıçakladım” dedi.
A.K., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Z.G.’nin tedavisinin sürdüğü ve bilincinin kapalı olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!