Reklam Alanı
Reklam Alanı

Esenler’de kuyumcudan altın dolu çanta çalan hırsız yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Alper KORKMAZ / İSTANBUL, (DHA) ESENLER’de müşterinin değerini öğrenmek ve bazılarını tamir ettirmek için kuyumcuya götürdüğü 130 bin lira değerindeki altınları çalan hırsızlardan biri yakalandı. Olay sonrası kıyafet değiştirdiği tespit edilen şüpheli adliyeye sevk edildiği sırada mağdurlar tepki gösterdi.
Olay 26 Nisan günü Esenler’de bir kuyumcuda meydana geldi. Bahar Birinci, 18 yıldır biriktirdiği yaklaşık 130 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını, tarttırarak değerini öğrenmek ve bazılarını tamir ettirmek için çantaya koyarak, kuyumcuya götürmüştü. Kuyumcuya yanlarındaki 6 yaşındaki  kız çocuğu ile birlikte müşteri gibi giren iki kadın hırsız altın dolu çantayı çaldı. Şikayet üzerine Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRMİŞLER
Polis ekipleri hırsızların kaçış güzergahında bulunan güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Onlarca kamera görüntüsünü inceleyen polis ekipleri olay sonrası hırsızların kıyafetlerini değiştirdiklerini tespit. Kaçış anlarına ait güvenlik kamera görüntülerinde kıyafetlerini değiştiren hırsızların bir süre çaldıkları içi altın dolu çantayı yanlarındaki 6 yaşındaki çocuğa taşıttıkları görüldü. Esenler Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma ve Soruşturma ekipleri kimliklerini ve yerlerini tespit ettiği hırsızların evine baskın düzenledi. Hırsızlardan A.B.(30) olay günü yanında bulunan 6 yaşındaki çocuğu ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan A.B. sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan şüpheli Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Karakoldan polis aracıyla çıkarılan şüpheliye mağdurlar tepki gösterdi. Polis ekiplerinin altınların bulunması ve diğer şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışmalar sürüyor.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!