Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eskişehir emniyetinden eğitimli köpekler ile gösteri

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR’de, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi Köpek Eğitim Merkezi’nce Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen gösteri, izleyenlerden büyük alkış aldı. 
İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi Şehit Polis Memuru Ali Sevim yerleşkesindeki gösteriye; İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, emniyet müdür yardımcıları, polis memurları, şehit Ali Sevim’in eşi Demet Sevim ile 5 yaşındaki oğlu Eyüphan Sevim katıldı. Polis köpekleri, özel olarak hazırlanan parkurda görevliler eşliğinde gösteri sundu. Köpeklerin, temsili olarak saldırıda bulunan kişiye müdahalesi ve çantaların içine gizlenen uyuşturucuları bulması ilgiyle izlendi. 
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ise 2020- 2021 yıllarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 250’nin üzerinde olaya müdahale ettiği, bu olaylarda 561 kişinin yakalandığı, 24 şüphelinin tutuklandığı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından da yaklaşık 950 olayda 1593 kişiye işlem yapıldığı, 200 zanlının tutuklandığı ve bu operasyonlarda toplam 30 kilo esrar, 8,5 kilo metamfetamin, 10 bin 161 uyuşturucu hap, 1 kilo 250 gram skunk ile 13 kilo bonzai ele geçirildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!