Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fatih’te 4 katlı metruk bina alev alev yandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ertan KILIÇ / İstanbul,(DHA) FATİH’te 4 katlı metruk binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Binanın 3. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede binayı sardı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı. 

Yangın, saat 01.45 sıralarında Balat Mahallesi, Yıldırım Caddesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 4 katlı metruk binanın 3. katında meydana geldi. Yanın kısa sürede büyürken binanın 4. Katına da sıçradı.  Binadan dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından yangın söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının kesin çıkış nedeni itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. 

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!