Reklam Alanı
Reklam Alanı

FETÖ yalanıyla 300 bin liralık ziynet eşyasını alan dolandırıcılar yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TEKİRDAĞ’ın Şarköy ilçesinde yaşayan N.Ç.(59) adlı kadının FETÖ yalanıyla 300 bin liralık ziynet eşyası ile parasını alan Suriye uyruklu 2 telefon dolandırıcısı yakalandı.

Şarköy ilçesinde yaşayan N.Ç.’yi telefonla arayan bir kişi, kendisini Şarköy Emniyet Müdürlüğü’nde görevli başkomiser olarak tanıtıp, “FETÖ üyeleri kuyumcu hırsızlığına karıştı. 48 kişi mağdur oldu. Siciliniz temiz olduğu için size iftira atıldı. Eş zamanlı operasyon düzenleyeceğiz. Şahısların yakalanması için yardım etmen gerekiyor” dedi. Telefondaki kişiye inanan N.Ç. de yardım edeceğini belirterek, evinin önüne gelmesini söyledi. Bir süre sonra evin önüne gelen kişiye, içinde 300 bin lira değerindeki ziynet eşyaları ile 5 bin lira ve 1160 euro olan poşeti verdi.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan N.Ç., polise başvurarak şikayette bulundu. Hemen çalışma başlatan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcıların Suriye uyruklu İ.A. ve A.E. olduğunu belirledi.

Şüphelilerin, polise yakalanmamak için sık sık taksi değiştirerek, Şarköy’e geldikleri, ziynet eşyaları ile parayı aldıktan sonra da aynı yöntemle İstanbul’a gittikleri tespit edildi. Polis, şüphelileri İstanbul’da saklandıkları adreste yakalayarak, gözaltına aldı.

Tekirdağ’a getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis, N.Ç.’nin ziynet eşyaları ile parasını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————-
-Ekip araçları
-Şüphelilerin kelepçeli adliyeye getirilişi
-Adliyeye girişleri
-Polis ekipleri
-Adliye tabela
-Detay görüntüler

Reklam Alanı

Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN-Nuri ÇAĞLAR/TEKİRDAĞ,(DHA)- 
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!