Reklam Alanı
Reklam Alanı

FEYZA AKTAN VE ÖZCAN DENİZ’İN VELAYET DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Büşra ÇOBAN / İstanbul, (DHA) Şarkıcı Özcan Deniz’in oğlunun velayetini almak için eski eşi Feyza Aktan’a açtığı velayet davasının 2. duruşması görüldü.
Özcan Deniz 2019 yılında boşandığı Feyza Aktan’a 3 yaşındaki oğlunun velayeti için dava açmıştı. İstanbul 17. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya, davacı Özcan Deniz ve Davalı Feyza Aktan geldi. Duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu. Gizlilik kararı olan duruşmaya, basın mensupları alınmadı.  Özcan Deniz’in ağabeyi Ercan Deniz kardeşine destek olmak için adliyeye birlikte gelirken Feyza Aktan ise ablası ve yakınlarıyla birlikte geldi. 
Duruşmada, aile dostları olan Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) Başkanı Nesrin Ercan, bebek bakıcısı ve komşularının Özcan Deniz’in tanıkları olarak dinlendiği öğrenildi. Feyza Aktan’ın ablası ve iki komşusunun da tanık olarak dinlendi. Yaklaşık 3 saat süren duruşmada mahkeme diğer tanıkların da dinlenmesi için duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Görüntü dökümü:
————-
-Feyza Aktan’ın adliye koridorunda çekilen görüntüsü
-Özcan Deniz’in adliyedeki görüntüleri
-Detaylar
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!