Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gaziantep’te, şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet KILIÇ- Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP’te, şehit yakınları arife gününde gittikleri mezarlıkta şehitlerini ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette şehit yakınları dualar etti.
Gaziantep’te şehit yakınları sabah saatlerinden itibaren Asri Mezarlıkta bulunan şehitliğe geldi. Yakınları, şehitlerin mezarları başında Kur’an-ı Kerim okuyarak dualar etti. İçişleri Bakanlığı’nın muaf tutmasıyla şehitliğe gelebildikleri için mutlu olan şehit Hasan Aslan’ın babası Mehmet Aslan, “Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Şehit babası olarak milli ve manevi bayramlarımızda şehitlerimizin yanında bulunmaktan çok mutlu oluyoruz” dedi.
‘ŞEHİDİMİN BAYRAMINI KUTLAYACAĞIM’
Terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak alıkonulduktan sonra Irak’ın Gara bölgesinde şehit edilen Adil Kabaklı’nın annesi Cennet Kabaklı, oğlu ile bayramlaşmaya geldiğini belirterek, “Oğlum Gara şehidi. Usta birliğine giderken Tunceli’de yolu kesilerek esir alındı. Altı yıl oğlumdan haber alamadık. Acım halen taze. Sağ olsun verilen izinle evlatlarımızı ziyaret edebildik. Tüm şehit aileleri verilen bu izinden dolayı çok duacı. Bugün ve bayramın ilk günü bütün şehit aileleri evlatlarıyla, eşleriyle bayramlaşacak. Ben de şehit oğlumun bayramını kutluyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!