Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gaziosmanpaşa’da kısıtlamaya rağmen dikkat çeken kalabalık

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Alper KORKMAZ / İSTANBUL, (DHA) – GAZİOSMANPAŞA’da iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında meydan ve caddelerdeki kalabalık dikkat çekti. Hava almaya çıktığını söyleyen bir genç “Yasak ama gezmeye geldim” diye konuşurken yine hava almak için sokağa çıktığını söyleyen başka biri ise, “İnsanlar yasaktan anlamıyor” dedi.
İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasında bazı cadde ve meydanlardaki kalabalık dikkat çekti. Gaziosmanpaşa Meydanı ve meydana çıkan caddelerde yoğun kalabalık olduğu görüldü. Bazı vatandaşlar meydandaki banklara oturdu, bazıları ise yürüyüş yaptı. Maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarını da ihlal eden kimi vatandaşlar kameraları görünce maskelerini taktı.

“YASAK AMA HAVA ALMAYA ÇIKTIM”
Sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen dışarı çıkan bir genç, “Anneannemlerden geliyorum. Meydana geldim gezmeye. Hava almaya çıktım. Herhalde herkes benim gibi düşünüyor. Hava alıp birazdan gideceğim” diye konuştu. Ekmek almaya çıktığını söyleyen bir başka kişi ise sokakta dolaşanlara tepki göstererek, “İnsanlar yasaktan anlamıyor” diye konuştu.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!