Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL- (Havadan görüntüyle) MOTOSİKLETLİLERDEN 19 MAYIS KORTEJİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)İSTANBUL’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yüzlerce sürücü bayraklarla süsledikleri motosikletlerle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçti. Yolun sağ şeridinden ilerleyen kortejin köprüden geçişi yaklaşık yarım saat sürdü. Köprüde giden sürücülerin de korna çalarak destek verdiği kortejdekiler Edirnekapı Şehitliği’ni ziyarette etti.
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Caddebostan Sahili’nde buluşan yüzlerce motosiklet kullanıcısı, bayraklarla süsledikleri motosikletleriyle kortej oluşturdu. Yüzlerce motorun oluşturduğu korteje, otoyolda ilerleyen otomobil sürücüleri de korna çalarak destek verdi. Geçmiş yıllarda köprüye otomobil girişinin durdurulmasıyla toplu olarak 15 Temmuz köprüsünden geçen motosiklet korteji, bu kez otomobillerin arasında tek ve ikişerli sıralar halinde geçtiler. Yüzlerce motosiklet tutkununun oluşturduğu kortejin köprüden geçmesi yaklaşık 30 dakika sürdü. Motosiklet kortejine katılan sürücüler toplu olarak Edirnekapı Şehitliği’ne giderek dua ettiler.

Görüntü dökümü:
——–
-Kortejin köprüden geçmesi
-Detaylar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!