Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL’A ÇAMUR YAĞDI, SÜRÜCÜLER OTO YIKAMACILARIN YOLUNU TUTTU

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Esma MURAT- Feridun AÇIKGÖZ-İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL,(DHA) İstanbul’da gece saatlerinde yağmurla birlikte çamur yağdı. Sabah saatlerinde araçlarını çamur kaplı gören sürücüler, oto yıkamacıların yolunu tuttu. 
İstanbul’da gece saatlerinde yağmurla birlikte çamur yağdı. Sabah erken saatlerde iş yerlerine gitmek için araçlarının yanına gelen sürücüler, çamurla kaplı araçlarını yıkatmak için soluğu oto yıkamacılarda aldı. Çamur olan arabasını yıkatmak için sıra bekleyen Emrah Kuş, “Sabah kalktığımız da arabamız çamur halindeydi. Sırada bekliyoruz ki arabamızı yıkamak için” dedi. Vatandaş Hasan Çavuşlu ise, “Sabah uyandığımda baya bir çamur yağmıştı. Çamurdan dolayı buraya geldim. Arabamı yıkamak zorunda kaldım. Arabamı yıkadıktan sonra işe gideceğim” diye konuştu. 

Otomobilini yıkamacıya getiren Salim Güngör, otomobilinin üzerinde benekler halinde çamur izleri görünce dayanamayıp temizletmek istediğini belirterek, “Nereden geldi bu çamur belli değil. Son dönemde ara ara oluyor” dedi. 

Otomobil yıkamacısı Hasan Özdemir ise “Dün gece bayağı çamur yağmış. Araçların üzeri çamur. Biz de temizlemeye çalışıyoruz. Son dönemde yağmaya başladı. Çevre kirliliği mi nedenini bilmiyorum ama bayağı çamur yağması var” diye konuştu.

SAHRA ÇÖLÜ’NDEN GELEN ÇÖL TOZLARI İSTANBUL’DA
İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü (DEÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, kısa süre önce yaptığı açıklamada, bu dönemde toz bulutlarının taşındığını, çamurlu yağışlar görüleceğini belirtirken, çamurlu yağışların bir süre daha devam edeceğini Sahra Çölü’nden gelen çöl tozu taşımının devam edeceğini açıklamıştı.

Görüntü Dökümü:
———————–
-Otomobil camı ve üzerindeki çamur izleri
-Oto yıkamacılarından görüntüler
-Otomobilini yıkatmaya getiren Salim Güngör ile röportaj
-Otomobil yıkamacı Hasan Özdemir ile röportaj
-Araç yıkama görüntüleri
-Vatandaşların oto yıkamacılarda arabalarını yıkaması 
-Araçların çamurlu hali 
-Vatandaş Emrah Kuş röportajı 
– Vatandaş Hasan Çavuşlu röportajı 
-Genel ve detay görüntüler 
-Prof. Dr. Doğan Yaşar roportaj (arşiv)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!