Reklam Alanı
Reklam Alanı

Jaguar E-Pace 2021 fiyatıyla Türkiye’de yok satar!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Jaguar E-Pace 1 milyona yakın fiyatıyla zenginler için çok cazip görünüyor.

Jaguar E-Pace, ünlü İngiliz markasının ürün yelpazesinin tam olarak neresinde? Markanın bu serisi SUV olarak tasarlanmış fakat elektrikli I-Pace serisinden daha küçük, daha geleneksel olan F-Pace serisini de düşünürsek E-Pace’i serinin ‘yavru’su olarak nitelendirmek en iyisi olacak. Yine de pek küçük sayılmaz. Aslında, kabaca Audi Q3, BMW X1 ve Volvo XC40 ile aynı boyutta.

Reklam Alanı

· Motor, hız ve şanzıman

Performans konusunda çok takıntılı değilseniz, giriş seviyesi D165 dizeli bir göz atmaya değer. Şehirde ve garip otoyollarda sürüş için yeterli cazibeye sahip. Yine de favori motorumuz D200 dizeldir. Çok daha güçlü ve resmi olarak E-Pace’i saygın bir 8.0 saniyede durma noktasından 100 km hıza çekebilir. Tek hayal kırıklığı otomatik şanzıman (ayağınızı yere koyduğunuzda, hızlanmaya başlamadan önce genellikle uzun bir duraklama olur.)

En hızlı ve en güçlü Jaguar E-Pace, P300e plug-in hybrid’dir. Resmi olarak 100 kmye 6,1 saniyede çıkabilir, ancak bu modelin ana özelliği yalnızca elektrikle çalışabilmesidir. İddia edilen elektrik menzili 50 km kadar.

Bununla birlikte, HSE ve Sport 300 modellerine takılan büyük 20 inçlik alaşımlarla bile, sürüş korkunç derecede sert veya hantal olmuyor.

Gerçekten konforlu bir sürüş sizin için önemliyse, Range Rover Evoque veya Volvo XC40 çok daha rahatlatıcı olacaktır.

· Yol tutuş

Bir Jaguar’ın yol tutuşu her zaman güvenilebilir bu anlamda E-Pace bir diğer serilerden farklı değildir ama bir noktaya kadar. BMW X1 gibi aile SUV rakiplerinden daha uzun ve ağır olduğu için virajlara o kadar hevesle girmiyor. Yine de, sıkı dönüşlerde oldukça dik durur, iyi kavrar ve düzgün bir şekilde dengede kalır.

· İç mekan

Sürüş pozisyonu ve gösterge paneli

Jaguar E-Pace’te BMW X1 dahil birçok aile SUV aracından daha yüksekte oturuyorsunuz ve çok sayıda direksiyon ve koltuk ayarı var. Gerçekten de E-Pace, S trimden itibaren dört yönlü bel desteğine sahip 12 yönlü elektrikli ayarlanabilir koltuklara mükemmel.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!