Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kızılay’dna Manavgat’a küçükbaş hayvan yardımı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Temmuz ayında Manavgat’ta meydana gelen orman yangınlarının ardından geçimini hayvancılıkla sağlayan bazı ailelerin maddi olarak zarara uğraması üzerine Kızılay Afyonkarahisar Şubesi 18 adet küçükbaş hayvan bağışında bulundu.

28 Temmuz’da Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınları bölgede büyük bir alana yayılmış ve günler sonra kontrol altına alınabilmişti. Kızılay ise bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için tüm imkânlarını seferber etmiş ve çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmüştü.

Afetzedeler için yardımlarına devam eden Kızılay, şubeleri aracılığıyla da vatandaşlara destek oluyor. Kızılay Afyonkarahisar Şubesi tarafından bağışlanan 18 adet küçükbaş hayvan yapılan kura sonucu, Kızılay Manavgat Şubesi aracılığı ve İl Tarım Müdürlüğü iş birliği ile tespit edilen hak sahiplerine dağıtıldı. Ayrıca yangında evlerini kaybedip geçici kiralık evlere geçen ihtiyaç sahibi iki aileye de gıda kolisi ve hijyen seti dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!