Reklam Alanı
Reklam Alanı

Klarnet virtüozü Çağrı’dan Keşanlılara mesaj ‘Bu kırmızıyı sevmiyoruz’

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KLARNET virtüözü Serkan Çağrı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla, Edirne’nin Keşan ilçesinde yaşayan hemşerilerine koronavirüs tedbirlerine uymaları çağrısında bulundu. Çağrı, salgının önlenmesi için sosyal mesafe, maske ve hijyen tedbirlerine dikkat çekerek “Kırmızıyı severiz. Ama bu kırmızıyı değil” ifadelerini kullandı.

Keşanlı klarnet virtüözü Serkan Çağrı, vaka sayılarına göre, ‘çok yüksek risk’ grubunda yer alan Keşan ilçesinde yaşayan hemşerilerine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini hatırlattı.

‘BU KIRMIZIDAN BİR AN ÖNCE ÇIKALIM’
Çağrı, paylaştığı videoda, şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili Keşanlılar, değerli hemşerilerim, gördüğüm kadarıyla yüksek riskli yerler arasında sizler de haritada bulunuyorsunuz. Bu durumu, sizlere hiç yakıştıramadım. Evet kırmızıyı seviyoruz; ama bu kırmızı o kırmızı değil. Söz veriyorum, siz şimdiki kırmızıdan çıkın ben sizleri müziklerimle arzu ettiğiniz kırmızıya sürükleyeceğim. Belediye başkanımızın ve yetkililerin yaptığı tüm uyarılara lütfen dikkat edelim. Sosyal mesafeye, maskeye lütfen özen gösterelim ve bu kırmızıdan bir an önce çıkalım. Sizlerden bir kardeşiniz, hemşeriniz olarak çok rica ediyorum. Sağlıklı günler yaşamanızı dilerim. Hepinize şimdiden kurallara uyacağınız için de teşekkür ediyorum.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Klarnet virtüözü Serkan Çağrı’nın hemşehrilerine uyarı videosu
-Detaylar

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!