Reklam Alanı
Reklam Alanı

Koleksiyon yıldızı gofre takım elbiseler oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Giyim markası, her sezon yeni desenler ve kesimlerle yenilediğini belirttiği Urban koleksiyonundaki ‘gofre takım elbiseleri’nin ilkbahar-yaz 2021 sezonunda da devam edeceğini duyurdu.

Özel kumaşı ile erkeklere konfor alanı sunduğunu belirten Altınyıldız Classics, ‘Travel’ serisine ait gofre takım elbiseler ile kırışmama özelliğinin yanı sıra modern ve sportif görünümleriyle şehir stiline yeni bir yorum getirdiğini vurguladı. Beli bağlamalı gofre takım elbiseler, sneaker ve basic tshirt’lerle tamamlayarak ofis stilinin sezondaki yeni kodlarını belirliyor.

“HER YERDE BAŞARILI ERKEKLER”

Altınyıldız Classics hem ofis hem de ofis sonrası anahtar parçalara odaklandığını belirttiği yeni koleksiyonda, ‘her yerde başarılı’ erkeklerin stilinde aradığı konforu sunduğunu belirterek iddialı bir görünümün en önemli temsilcilerinin takım elbiseler, gofre kumaşları, keten ve pamuk gibi doğal kumaşlar olduğunu ve bunların sezonun en fonksiyonel parçalarından biri haline geldiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, ‘Urban’ koleksiyonunun diğer tamamlayıcı parçaları; rahat kumaşlardan şık pantolonlar, yumuşak dokulu ceketler, desenli trikolar, çizgili gömlekler ve polo yaka t-shirtler de yeni sezonda Altınyıldız Classics mağazaları ve e-ticaret sitesinde yerini alacağı kaydedildi.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!