Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kripto para Türkiye’de can aldı!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Son aylarda oldukça yükselen trendi ile yatırımcıları sürekli kendisine çekmeye devam eden kripto paralar son birkaç gündür büyük bir düşüş trendine girmiş durumda.

İstanbul, Kağıthane’de 50 yaşındaki emlakçı Caner Ünal evini de satarak tüm parasıyla kripto paralara yatırım yaptı. Olayın gerçekleştiği günün sabahında büyük para yatırdığı borsayı takip etmeye başladı.

Parasının kaybettiğini gören Ünal ruhsatsız tabancasıyla başına bir el ateş etti. Sesi duyan çevredeki vatandaşlar olayı görünce sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Ünal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Ünal’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu üzücü olay maalesef ki kripto para piyasasının çöküşü yüzünden yaşanan ilk intihar değil. Daha önceki 2018 ayı piyasasında da dünya çapında birçok yatırımcının intihar ettiği haberini almıştık.

Reklam Alanı

Bu konuda tekrar bir çağrıda bulunmak durumundayız: Kaybettiğinizde hayatınızı ve sevdikleriniz etkileyecek miktarda parayı asla kripto piyasasına yatırmayın.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!