Reklam Alanı
Reklam Alanı

Maltepe’de 136 suç kaydı bulunan otomobil hırsızı yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali AKSOYER – Adem VAROL / İSTANBUL, (DHA) MALTEPE’de bir hırsızın düz kontak yöntemi ile otomobil çalma anları kameraya yansıdı. 136 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli gözaltına alınrıken, şüphelinin evinin önünde de yine park halinde 2 çalıntı otomobil daha bulundu. Olay, Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi.  28 Ocak tarihinde şüpheli Ali A., gece vakti gözüne kestirdiği otomobilin ilk olarak kapısını tornavida yöntemi ile açtı. Sonrasında araç içerisinden kaputunu açan şüpheli, düz kontak yöntemi ile otomobili çalıştırıp kaçırdı. Otomobilin sahibi K.I. ise sabah kalktığında evinin önünde otomobilini göremedi. Otomobilinin çalındığını anlayan K.I. karakola  giderek şikayetçi oldu. 

136 SUÇ KAYDI ÇIKTI
Polis ekipleri de kamera kayıtlarından yola çıkarak şüpheli Ali A.’nın önce eşkalini sonra kimliğini tespit etti. Evine yapılan operasyonda Ali A. gözaltına alınırken, evinin önünde park halinde olan 2 çalıntı otomobil daha bulundu. Şüphelinin daha öncesinde ayrı ayrı 78 adet oto hırsızlığı, 15 adet mala zarar verme, 3 adet suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve 40 adet resmi belgede sahtecilik suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı.

TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şüpheli Ali A., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(FOTOĞRAF)

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!