Reklam Alanı
Reklam Alanı

Marmaris’te sörf tutkunları şiddetli rüzgarla dans etti

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, saatteki hızı 50 kilometreyi bulan ve denizciler arasında ‘hamsi fırtınası’ olarak bilinen rüzgarı fırsat bilenler sahile gelip, uçurtma ve rüzgar sörfü yaparak adrenalin dolu anlar yaşadı.

Denizcilerin fırtına takvimine göre balıkların Karadeniz’den Marmara Denizi’ne geçtiği 2-5 Şubat günlerinde esen ve saatteki hızı 50 kilometreyi bulan ‘hamsi fırtınasını’ sörf tutkunlarına yaradı. Rüzgarlı havayı fırsat bilip Atatürk Caddesi’ndeki 4.5 kilometre uzunluğundaki Halk Plajı’na gelen sporcular, uçurtma ve rüzgar sörfü yaptı. Sörfçüleri gören vatandaşlar plaja akın ederek, dalgalarla metrelerce havaya yükselen sporcuların görüntülerini kaydetti.

Saatteki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgarda bazen sörf yapmakta zorluk çeken sporcular denize düştükleri anda yürekleri ağza getirdi. Kendi aralarında yarışta yapan sporcular, adrenalin dolu anlar yaşadı. Bir saat süre ile anın keyfini çıkaran sörfçüler, daha sonra dinlenmek için sahile döndü.

Sörfçülerin her anını cep telefonu ile çekmeye çalışan Atıl Erten (23), Harika bir spor, her anlarını çekmeye çalışarak sosyal medya da yayınlıyorum dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Sörf yapanları plajda izleyen, cep telefonu ile çekim yapanlar vatandaşlardan görüntü
-Uçurtma ve rüzgar sörfü yapanlardan görüntü

Haber – Kamera Ali GÜNDOĞAN  MARMARİS (Muğla), (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!