Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Maviş’ bebeği, şapka ve maske takıp terk etmiş

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ADANA, (DHA)- ADANA’da, polis 5 gün önce kaldırımda bulunan ve ‘Maviş’ ismi verilen 1 aylık bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, bebeği, yüzünde cerrahi maske bulunan şapkalı ve gömlekli bir erkeğin bıraktığını tespit etti. 
Merkez Seyhan ilçesine bağlı Bey Mahallesi 16004 Sokak’ta, 19 Mayıs’ta vatandaşlar, kaldırımda battaniyeye sarılı halde erkek bebek olduğunu görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Seyhan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bebeği kaldırımdan alıp, Hürriyet Polis Merkezi’ne götürdü. Bebek, merkeze çağrılan sağlık görevlileri tarafından Meydan Çocuk Hastanesi’ne götürüldü.
‘MAVİŞ’ İSMİ VERİLDİ
Hastanede yapılan kontrolde bebeğin sağlık probleminin olmadığı belirlendi. 30 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeğe, gözlerinin renkli olması nedeniyle ‘Maviş’ ismi verildi. Polis, bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.
GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Polis, güzergahtaki tüm güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. İncelemede, şapkalı ve gömlekli bir erkeğin kucağında bebeği taşıdığı görüldü. Yüzünü cerrahi maskeyle gizleyen kişiyi bulmak için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!