Reklam Alanı
Reklam Alanı

Meraklı Atölyeler Beşiktaş’ta başlıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Beşiktaş Belediyesi, ‘Meraklı Atölyeleri’ başlıyor, Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’nin çalışmaları kapsamında gerçekleşecek ilk atölyede Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Dil konusu işlenecek.

Kadınların karşılaştıkları şiddet karşısında psikolojik destek alabildikleri; aynı zamanda sosyal haklarını öğrenip atölyeler düzenleyebilecekleri Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi ile Sosyal bir girişim olan ‘’Öğrenme Meraklıları’’ iş birliğiyle düzenlenecek olan Meraklı Atölyeler bugün başlıyor. ‘’Dil Değişir Mi?’’ konulu ilk atölye bu akşam saat 21.00’de çevrim içi olarak gerçekleşecek. Pandemi nedeniyle internet üzerinden düzenlenecek atölye 50 kişiyle sınırlı olacak. E-posta ya da telefonla yapılacak olan başvuruların ardından katılımcılara internet bağlantı linki iletilecek.

Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Dil hakkında bilgilerin verileceği atölye, psikolojik danışman, çift ve aile terapisti Özge Öztürk Birdal eşliğinde gerçekleşecek. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Kadın ve erkeğin eşit temsil edildiği, rollerin eşit üstlenildiği, karar alma süreçlerinde dengenin gözetildiği toplumsal cinsiyet eşitliğine dayalı politikalar geliştirmek ve kadınlara destek olmak bizim daima önceliğimiz olacak.”

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!