Reklam Alanı
Reklam Alanı

Milli judocu Bilal Çiloğlu ameliyat oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA (DHA) – Katar’da yapılan masterler müsabakasında elinden hafif sakatlık yaşayan olimpiyat kadrosunda yer alan milli judocu Bilal Çiloğlu, Ankara’da başarılı bir operasyon geçirdi.
Ocak ayının ikinci haftasında Katar’ın başkenti Doha’da yapılan masterler müsabakasında hafif sakatlık geçiren, 73 kiloda olimpiyat kadrosunda yer alan Bilal Çiloğlu, başarılı bir ameliyat geçirdi.
Hacettepe Üniversitesi ortopedi bölümünde Doç. Dr. Gazi Huri’nin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla yaşadığı sakatlıktan kurtulan milli judocunun tedavi süreci başladı. 
Federasyonun tüm imkanları doğrultusunda başarılı bir ameliyat geçiren Bilal Çiloğlu, kısa zamanda yeniden sağlığına kavuşarak tatamiye dönmek istediğini belirterek, “Başta federasyon başkanımız Sezer Huysuz’a, tekrar eski gücüme kavuşacak ameliyatı yapan hocamıza ve bana destek olanlara teşekkür ediyor, olimpiyat sürecine kadar başarılı sonuçlar almak için hırs ve azmimi kaybetmeyeceğim” dedi.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!