Reklam Alanı
Reklam Alanı

Otizmli gencin annesi, Dünya Otizmliler Günü’nde toprağa verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Alanya ilçesinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede tedaviye alınan fizik tedavi uzmanı Dr. Aliye Aydoğan, dün hayatını kaybetti. Otizmli bir oğlu olan Aydoğan, Dünya Otizmliler Günü’nde toprağa verildi.
Alanya’da özel bir hastanenin fizik tedavi uzmanı olarak gören yapan 2 çocuk annesi Dr. Aliye Aydoğan, 22 Mart günü geçirdiği beyin kanamasının ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yoğun bakımda tedaviye alınan Aliye Aydoğan’ın, çarşamba günü beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Dr. Aydoğan’ın organlarını bağışlamak istedi. Ancak Aydoğan’da çoklu organ yetmezliği oluşması nedeniyle organ bağışı yapılamadı.
OTİZMLİLER GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Aydoğan’ın cenazesi, bugün öğle vakti Gürses Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Alanya kırsalında Dönme mevkiindeki aile mezarlığına defnedildi. Cenazeye birçok meslektaşının yanı sıra, yakınları, sevenleri ve arkadaşları katıldı. 17 yaşında otizmli bir oğlu olan Aydoğan’ın, Dünya Otizmliler Günü’nde toprağa verilmesi ise yürek burktu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!