Reklam Alanı
Reklam Alanı

POLİSTEN, ÇOCUKLAR İÇİN ‘ÇIK DIŞARI OYNAYALIM’ PROJESİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

MUŞ’ta, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Projesi kapsamında ‘Çık dışarıya oynayalım’ sloganıyla çocuklarla buluştu. Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe ve maskeye dikkat edilen buluşmada teknolojik cihazlarını evde bırakarak dışarı çıkan çocuklar, polisler ile kartopu oynayıp, kardan ay yıldız yaptı. 
    Muş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Projesi kapsamında çocuklarla Muş Belediyesi’ne ait göletli parkta biraraya geldi. Maske ve sosyal mesafeye dikkat edilen buluşmada, çocukların elektronik bağımlılığından uzaklaştırılarak akranlarıyla keyifli vakit geçirebilmeleri amaçlandı. Teknolojik cihazlarını evde bırakan çocuklar, polis ağabey ve ablalarıyla kartopu oynadı, kardan ay-yıldız yaptı. Çocukların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulduğu saat içerisinde gerçekleştirilen buluşma, son olarak ‘Çık dışarıya oynayalım’ sloganının hep bir ağızdan seslendirilmesiyle sona erdi.  
    Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Abdullah Gençay, “SİBERAY Projesi kapsamında ‘Çık dışarıya oynayalım’ sloganı çerçevesinde çocuklarımızla dışarıya çıktık. Amacımız çocuklarımızı teknolojiden, teknoloji bağımlılığından uzak tutmak. Teknoloji biliniyor ki belli bir seviyeden sonra çocuklar için zararlı bir hale gelebiliyor. Teknoloji bağımlılığından, tabletlerden, bilgisayarlardan çocuklarımızı uzak tutup, burada çocukların dışarıya çıkabileceği saatleri de gözeterek kartopu oynadık, kardan ay yıldız yaptıkö diye konuştu.
    Çocuklarla keyifli dakikalar geçirdiklerini anlatan polis memuru Tuna Kızılkan Metin ise, “Çocuklarla birlikte dışarıya çıkıp, karda çok eğlenceli saatler geçirdik. En sonda ise ay yıldızımızı yaparak, eğlencemizi taçlandırdık. Tabi bu etkinliği gerçekleştirirken, çocuklarla birlikte sosyal mesafe ve maske gibi kurallara dikkat ettikö dedi.
    Çocuklardan Eylül Berra Temel, polis ağabeyi ve ablalarıyla birlikte güzel ve eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Çocuk ve polislerin kartopu oynamasından detaylar
-Çocukların polis memurunu kara yatırmasından detay
-Çocuğun kardan yaptığı kalbi polis ablasına vermesinden detay
-Küreklerle kar kütlelerinin toplanıp taşınmasından detaylar
-Çocuk ve polislerin kardan ay yıldız yapmasından detaylar
-Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Abdullah Gençay RÖP.
-Polis Memuru Tuna Kızılkan Metin RÖP.
-Çocuk Eylül Berra Temel RÖP.
-Kardan oluşturulan ay yıldız ve polis ile çocuklardan detaylar

KJ: Haber-Kamera: Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!