Reklam Alanı
Reklam Alanı

Salgın nedeniyle işleri kötü gidince iş yerini manava çevirdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN’da, kafe ve oyun salonu işleten Cevher Arslan (45), salgın nedeniyle işleri kötüye gidince, iş yerini manava çevirip, meyve- sebze satmaya başladı.
Kaptanpaşa Mahallesi’nde kafe ve oyun salonu işleten Cevher Arslan, koronavirüs salgınına yönelik alınan önlemler nedeniyle iş yerlerini kapatmak zorunda kalınca, kazanç sağlamak için farklı bir yola başvurdu. Arslan, iş yerini manava çevirip, meyve ve sebze satmaya başladı.
Koronavirüs nedeniyle son 1 yıldır işlerinin bozulduğunu ifade eden Arslan, “5 yıldır kafe ve oyun salonu işletiyorum. Son bir yıldır koronavirüs yüzünden iş yerini bir açıp bir kapatarak hizmet veriyoruz. Ancak işler umduğumuz gibi gitmedi ve bu şekilde yürütemeyeceğimi anladım. Meyve ve sebze satmaya karar verdim. Şu an çaya ara verip meyve ve sebze satıyoruz. Hayat normale dönünce, işime geri dönerim. Önceden öğrenciler de geliyordu ve kazancımız fazla oluyordu. Şimdi kafe salonumuz kapalı. Ekmeğimizi meyve sebzeden çıkarmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!