Reklam Alanı
Reklam Alanı

Salgında hayatını kaybeden sağlık çalışanları için klip çektiler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), (DHA)- OSMANİYE’nin Kadirli ilçesinde görevli 4 sağlık çalışanı, sözleri ünlü şair Bedri Rahmi Eyüboğlu’na ait ‘Yiğidim Aslanım’ eserini, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren sağlıkçılar için seslendirip, klip çekti.
Kadirli Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları, salgında en önde mücadele eden, koronavirüse yakalanıp, hayatlarını kaybeden meslektaşlarını anmak için kolları sıvadı. Sağlık çalışanları Seyithan Özçelik, Selçuk Kocaman ve Eren Gökkaya, ölen meslektaşları için sözleri ünlü şair Bedri Rahmi Eyüboğlu’na ait olan ve birçok sanatçı tarafından seslendirilen ‘Yiğidim Aslanım’ eserini seslendirdi, Ahmet Atasoy ise şarkıyı kliplendirdi. Kadirli Devlet Hastanesi’nde çekilen klip, sosyal medyada büyük ilgi gördü. YouTube’ta da paylaşılan klip, bir günde 3 binin üzerinde izlendi. Klipte solistlik ve gitaristlik yapan sağlık çalışanı Seyithan Özçelik, eseri salgında hayatını kaybeden sağlıkçıları nezdinde tüm kayıplara armağan ettiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!