Reklam Alanı
Reklam Alanı

Samandağ sahilindeki petrol atığı temizliğinde 6’ncı gün

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İzzet NAZLI- Ali ARSLAN/ SAMANDAĞ (Hatay), (DHA)- SURİYE’deki enerji santralinden 3 Eylül’de yayılmaya başlayan ve Hatay’ın Samandağ sahiline ulaşan petrol sızıntısından kaynaklanan partikülleri temizleme çalışmalarına devam ediliyor. 6 gündür süren temizlik çalışmalarına deniz araçları ve Hatay Büyükşehir Belediyesi personeli ile destek verildi.
Suriye’deki enerji santralinden 3 Eylül’de yayılan, Akdeniz kıyısındaki ülkeleri tehdit eden ve Hatay’ın Samandağ sahiline ulaşan petrol sızıntısından kaynaklanan partikülleri temizleme çalışmaları sürüyor. Hem açık denizde hem de sahilde devam eden temizlik çalışmalarında tonlarca atık, sahilden ve denizden arındırıldı. Çeşitli donanımlara sahip deniz araçlarıyla çalışmalara devam edilirken, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca oluşturulan ekipler, Samandağ sahiline vuran partikülleri temizledi.
Denizcilik Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Suriye kaynaklı petrol sızıntısına karşı motorlu tekne ve müdahale ekipmanlarıyla gerçekleştirdiğimiz tarama ve müdahale çalışmalarına katılan denizcilerimize ve görev alan tüm personelimize gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ediyoruz” denildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!