Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Şefik Bursalı Resim Yarışması’ başvuruları, 1-20 Nisan arasında yapılacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, bu yıl 19’uncusu düzenlenecek ‘Şefik Bursalı Resim Yarışması’nın başvurularının 1-20 Nisan tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; Şefik Bursalı Resim Yarışması’nın bu yıl 19’uncusu düzenlenecek. Türkiye’de resim sanatının önemli ustalarından merhum sanatçı Şefik Bursalı’nın anısını yaşatan yarışmada eser sahiplerine toplam 95 bin lira para ödülü takdim edilecek. Koronavirüs salgını sürecinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecek yarışmada 5 sanatçıya ayrı ayrı 10 bin lira para ödülü ve ‘Başarı Belgesi’ ile eserleri sergilenmeye layık görülecek 45 sanatçıya da yine ayrı ayrı 1000 lira ve ‘Katılım Belgesi’ verilecek. Yarışmada eser üreten toplam 50 sanatçı ödül alacak.
YARIŞMANIN ŞARTNAMESİ YAYIMLANDI
19’uncu Şefik Bursalı Resim Yarışması’nın şartnamesi de bugün itibarıyla yayımlandı. Tüm ayrıntıların ‘https://gorselsanat.kultur.gov.tr/’ adresi üzerinden ilan edildiği yarışmanın başvuruları 1-20 Nisan tarihleri arasında e-devlet sistemine yönlendirilerek yapılacak. Şartnameye göre, sanatçılar sosyal medya platformları da dahil olmak üzere daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış ya da sergilenmemiş bir adet eserleriyle bu yarışmaya başvuruda bulunabilecekler. Eserlerinin özgün olduğunu taahhüt etmiş sayılacak olan eser sahipleri, çalışmalarında kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü teknik ve malzemeyi kullanmakta, yeni yaklaşımlar önermekte serbest olacaklar.
FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!