Reklam Alanı
Reklam Alanı

Silahla yaralanan ‘Kahraman’ sahiplenmeyi bekliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Okan ÇALIŞNKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)- MERSİN’in Tarsus ilçesinde, geçen günlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşli silahla vurulan köpeğin tedavisi olumlu sonuç verdi. ‘Kahraman’ adı verilen köpek iyileşirken, sahiplenmeyi bekliyor.
İlçeye bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde 13 Şubat akşamı vatandaşlar, acılar içinde kıvranan bir sokak köpeğiyle karşılaştı. Başından ve bacaklarından yaralandığı belirlenen köpeğe, ilk müdahaleyi mahalleli yaptı. Aşırı kan kaybeden köpeğe tampon uygulayan mahalleli, yetkililerden yardım istedi. İhbar üzerine mahalleye giden Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan yaralı köpek, Tarsus Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürüldü. Köpeğin tedavisi olumlu sonuç verdi. Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan tedavinin ardından durumu iyiye giden köpek sahiplenmeyi bekliyor.
Tarsus Belediyesi Veteriner Hekimi Onur Terli, “Yabancı cisimden kaynaklı enfeksiyonlar oluşmaması için antibiyotik tedavisi uyguladık. Yara bölgesinde büyük bir şişlik vardı, bunu gidermek için uygun ilaçları kullandık. Antibiyotik tedavisi bittikten sonra şişliği indirmek için sabunlu sıcak su ile her gün masaj yaptık. Köpeğimizin genel durumu şu anda çok iyi ekolojik rehabilite alanında gözetim altında tutulan köpeğe çalışanlarımız, yaşam savaşını kazandığı için ‘Kahraman’ adını verdi. Kahraman şu anda çok iyi ve yeni sahibini bekliyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!