Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şişli’de içinde 30 bin lira bulunan çantayı çaldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Çağlar TINBEK/İSTANBUL(DHA) ŞİŞLİ’de işyerinden 30 bin lira ve 200 dolar para olan çalan şüpheli yakalandı. Şüphelinin işyerinden çıktığı anlar kameralara yansıdı.
Olay, 23 Eylül Perşembe günü Şişli Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi’nde bulunan bir işyerinde meydana geldi. M.B.A., isimli kişinin içerisinde 30 bin lira ve 200 dolar para, işyeri ve motosiklet anahtarı ile kimlik ve kredi kartları bulunan çantası çalındı. M.B. A. durumu polise bildirdi. Polis ekipleri işyeri ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarından çantayı çalan kişinin S.D., olduğunu belirledi. S.D. önceki gün gözaltına aldı. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda pompalı tüfekle, M.B.A.’ya ait olduğu tespit edilen 20 bin lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan S.D.,”Açıktan Hırsızlık” suçundan dün sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Şüphelinin hırsızlık anları ise işyeri ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!