Reklam Alanı
Reklam Alanı

ŞİŞLİ’DE TAKSİYLE HIRSIZLIĞA ÇIKAN ŞÜPHELİLER KAMERADA 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

-Hırsızlar taksinin araç kamerasına da böyle yansıdı

Cemil ÖZDEMİR/İSTANBUL,(DHA)- ŞİŞLİ’de taksi ile geldikleri apartmandaki evden cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve 10 bin lira değerinde çek senet çalan 4 şüpheliden 2’si yakalandı. Şüpheliler taksinin araç kamerası tarafından kaydedildi. 
Olay, 10 Şubat’ta Şişli’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, farklı adreslerden bir taksiye binen şüpheli 3 kişi daha önce belirledikleri bir apartmanın önüne geldi. Şüphelilerden 2’si taksiden inerek apartmana girerken, diğer şüpheli takside bekleyerek gözcülük yaptı. Apartmandaki bir eve giren şüpheliler bir süre içeride kaldıktan sonra, bir cep telefonu, bir dizüstü bilgisayar ve 10 bin lira değerinde çek-senet çalarak aşağıya indi. Kendilerini bekleyen taksiye binen şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaştı. 
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin çalışmaları sonucunda kimlikleri tespit edilen, taksi sürücüsü R.K ve şüpheli Ş.A yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Öte yandan taksinin araç kamerası kayıttayken araca binen ve taksiyle yolculuk eden şüphelilerin evlere giriş görüntüleri de güvenlik kameralarına yansıdı. 

Görüntü dökümü:
————–
-(Araç kamerası)
-Taksiye binen şüpheliler 
-(Güvenlik Kamerası)
-Apartmandan çıkan şüphelilerin hızla koşarak taksiye binmesi 
-Şüphelilerin araç kamerasını kapatması
-(Aktüel görüntüler)
-Şüphelilerin emniyetten çıkışı 
-Genel ve Detaylar 
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!