Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sokağa çıkma kısıtlamasında izin belgesiz ve emniyet kemersiz araç kullananlara ceza

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- Koronavirüs ile mücadele kapsamında hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında izin belgesiz araç kullananlara ve izin belgesi olduğu halde emniyet kemeri takmayanlara ceza kesildi.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cuma günü saat 21.00’dan itibaren başlayan ve pazartesi saat 05.00’a kadar devam eden sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin denetimlerini aralıksız sürdürdü. Firuzköy Mahallesi’nde oluşturulan denetim noktasında Esenyurt yönünden gelen araçlarda bulunanların izin belgeleri olup olmadığı kontrol edilirken aynı zamanda trafik kurallarına uyup uymadıkları da denetlendi. 
Emniyet kemeri takmadan araç kullanırken durdurulan bir sürücü küçük esnaf olduğunu, kaymakamlığa başvurduğu halde kısıtlamada dışarı çıkıp çalışma izin belgesi verilmediğini belirtirken, kendisine emniyet kemeri takmadığı için 144 lira trafik cezası kesildi. Ayrıca Umum Hıfzıssıhha Kanunu’na Muhalefet suçundan hakkında 3 bin 460 lira idari para cezası kesilmesi için tutanak düzenlendi. Bir başka araç sürücüsü ise otomobiline yakıt almak için dışarı çıktığını söyledi. Bu sürücü hakkında da tutanak hazırlandı. Denetim noktasında durdurulan bir sürücü, müteahhit olduğunu belirterek sokağa çıkma izin belgesini gösterirken, emniyet kemeri takmadan araç kullandığı gerekçesiyle 144 lira trafik cezası kesildi.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!