Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sokağa çıkmayınca kömürlükte ahşap oyuncaklar yaptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erol POLAT-Haluk TURGUT/DARICA (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde, emekli işçi Namık Kemal Yıldırım (57), pandemi sürecinde sokağa çıkmayınca boş vakitlerini kömürlükte ahşap oyuncak yaparak değerlendirdi. Yıldırım, ahşaptan yaptığı kağnı arabası, ev, kamyon, el arabası, beşik gibi oyuncakları satarak ek gelir elde ettiğini söyledi.
Nenehatun Mahallesi Turgut Reis Caddesi’nde oturan Namık Kemal Yıldırım, pandemi sürecinde eşi Besti Yıldırım’ın ısrarları üzerine kendini eve kapattı. Kendini koronavirüsten koruyan Namık Kemal Yıldırım bu süreçte internette gördüğü ahşap oyuncaklara merak sardı. Kömürlükte kendisine küçük bir atölye kuran Yıldırım, daha önce hiç tecrübesi olmamasına rağmen yaptığı denemelerin ardından ahşap oyuncaklar yaptı. Yıldırım ahşaptan yaptığı kağnı arabası, ev, kamyon, el arabası, beşik gibi oyuncakları çevresindekilerin beğenmesi üzerine satmaya başladı.
Namık Kemal Yıldırım, pandemi sürecinde oyuncak yapmaya başladığını belirterek, “Pandemi sürecini evde geçiriyorum. İnternetten oyuncakları görünce merak saldım. Evimin altındaki kömürlükte kendime küçük bir atölye yaptım. Küçük oyuncaklar yapmaya başladıktan sonra hoşuma gitti. Eşe dosta da vermeye başladıktan sonra ek gelir getirmesi amacıyla internete de koydum. Bisiklet gibi farklı oyuncaklar da isteyen oluyor, onları da yapıyorum. Pandemi sürecini evde geçirirken böylelikle güzel bir iş de edinmiş oldum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!