Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sultangazi’de borcunu geri vermeyen arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali AKSOYER – Adem VAROL / İSTANBUL, (DHA) SULTANGAZİ’de borç para verdiği arkadaşını, borcunu ödemediği gerekçesiyle tabanca ile vurarak öldüren şüpheli yakalandı. Şüphelinin binaya giriş anı kameralara yansıdı.
Olay, 2 Mart tarihinde Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Kerem K.(19) arkadaşı olduğu öğrenilen Murat Emirhüseyinoğlu(28)’na bir miktar borç para verdi. Borcunu uzun süredir ödemeyen arkadaşına sinirlenen Kerem K., C.K.(18) ile birlikte Emirhüseyinoğlu’nun kaldığı adrese gitti. İkili, konuşmanın ardından tartışmaya başladı. Kerem K. yanında bulunan tabancayı çıkarttı ve Emirhüseyinoğlu’nun başına iki el ateş  etti. Kerem K. ve C.K. olay yerinden hızlıca uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Emirhüseyinoğlu, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

“İKİ EL SİLAH SESİ DUYDUM, SONRASINDA KAÇIŞTIKLARINI GÖRDÜM”
Aynı sokak üzerinde yaşayan ve görgü tanığı olan Ö.D. polise verdiği sözlü ifadesinde, “Aynı sokakta ikamet ediyorum. Binaya 2 kişi girdi. Bir süre sonrasında da 2 el silah sesi duyuldu. Apartmandan çıkmaları ile kaçmaları bir oldu. Apartmana girdim. Bir kişinin yaralı halde yattığını görünce polis ekiplerine haber verdim” dediği öğrenildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkarak şüphelilerin ilk önce eşkalini sonrasında kimliğini tespit etti. Yapılan çalışma ile Kerem K. ve ona yardım ettiği tespit edilen C.K. kaldıkları adreste kıskıvrak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan şüphelilerin binaya giriş anları kameralara yansıdı.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!