Reklam Alanı
Reklam Alanı

Taksi şoförünün öldüğü kaza kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fırat AKAY/İZMİR,(DHA) – İZMİR’in Buca ilçesinde otomobil ile çarpışan taksinin sürücüsü Mehmet Salih Aslan’ın (34) öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
Kaza, dün saat 03.00 sıralarında, Kozağaç Mahallesi İsmail Sivri Bulvarı ile 217 Sokak kesiminde meydana geldi. İsmail Sivri Bulvarı’nda seyir halinde olan M.Ç. (22) idaresindeki 35 YN 608 plakalı otomobil, 217 Sokak üzerinden gelen Mehmet Salih Aslan yönetimindeki 35 T 6873 plakalı taksiyle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrularak yan yatan taksinin şoförü Aslan, yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yan yatan araçtan itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılan Aslan, hastaneye kaldırıldı. Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü M.Ç. polis merkezine götürüldü.
Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Mehmet Salih Aslan idaresindeki taksinin sokaktan çıktığı sırada otomobil ile çarpışıp yan yattığı yer aldı. Bu sırada otomobildekilerin ise panikle araçtan çıktıkları görüldü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!