Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tam kapanmaya saatler kala Gaziantep’teki çarşılar doldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kadir GÜNEŞ-Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- SAĞLIK Bakanlığı’nın açıkladığı vaka oranı haritasına göre ‘çok yüksek riskli’ iller arasında yer alan Gaziantep’teki çarşı ve meydanlarda, Ramazan Bayramı sonrasına kadar devam edecek olan tam kapanma nedeniyle yoğunluk oluştu.
Sağlık Bakanlığı’nca açıklanan ‘vaka oranı’ haritasına göre, kırmızı kategorideki ‘çok yüksek riskli’ iller arasında yer alan kentte, ülke genelinde bugün başlayacak olan tam kapanma öncesi alışverişe çıkanlar, cadde ve çarşılarda yoğunluk oluşturdu. Kalabalık nedeniyle polis ve zabıta ekipleri de kent genelinde denetimlerini artırdı. Çarşıların bulunduğu Gaziler Caddesi’nde alışveriş yapanların çoğunlukla sosyal mesafe kuralına uymadığı, zaman zaman maskelerini de çene altına indirdiği gözlendi. İnsan yoğunluğu nedeniyle çarşı girişinde polis ekipleri, uyarıda bulunarak, sosyal mesafe ve maske denetimi yaptı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!