Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tekirdağ’da hafif ticari araç, motosiklete çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat YAYIN/ MALKARA (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Malkara ilçesinde, hafif ticari aracın emniyet şeridinde giden motosiklete çarptığı kazada Fikri Sarıkaya (72) yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. 
Kaza, Malkara- Keşan yolunun Kadıköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Süleyman Yıldız (54) yönetimindeki 59 US 385 plakalı hafif ticari araç, emniyet şeridinde giden Fikri Sarıkaya’nın kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle şarampole devrilen motosikletteki sürücü Sarıkaya ile arkasında oturan Türkmenistan uyruklu Şiiri Yazıyev (36) ve hafif ticari aracın sürücüsü Yıldız yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Fikri Sarıkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 
AYNI FABRİKADA ÇALIŞIYORLARMIŞ
Kazada ölen Fikri Sarıkaya ile yaralanan Şiiri Yazıyev’in bir fabrikada bekçi olarak çalıştıkları belirtildi. Kazada hafif yaralanan hafif ticari araç sürücüsü Süleyman Yıldız ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!