Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trafiğe kapatılan Ordu Caddesi motosiklet güzergahına döndü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet YEŞİLMEN / İSTANBUL (DHA)- FATİH Ordu Caddesi’ni araç trafiğine kapatılmasına rağmen motosiklet sürücüleri kullanmaya devam ediyor. Motosiklet sürücülerinin zaman zaman hızlarını arttırdığı caddede dün sabah saatlerinde kaza meydana geldi. Motosikletin el arabası kullanan yayaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansırken, esnaf motosikletlere bir çözüm bulunmasını istiyor.
Tarihi Yarımada’nın işlek caddelerinden ve turistlerin uğrak yeri olan Fatih Ordu Caddesi ve çevresindeki sokaklar 10.00-21.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatıldı. Caddeyi kullanmayı sürdüren motosiklet sürücüleri zaman zaman hızlarını arttırıyor. Motosiklet sürücüleri, belli bir şeride uymayarak, kazaya davetiye çıkarıyor. Caddede dün bir motosiklet, el arabasıyla çalışan bir kişiye çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile el arabalı kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Esnaf ise bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyor. 

“ŞİKAYETLERİMİZ SONUÇSUZ KALIYOR”
Esnaf Cengizhan Özdemir,  “Biz belediyeye şikayette bulunduk, beyaz masaya şikayette bulunduk. Yol araç trafiğe kapatıldı ama motor trafiğine kapatılmadı. Bununla ilgili birçok şikayette bulunduk ama sonuç, hepsi birbirine atıyor. Belediye diyor ki, buraya trafik denetlemesi yapılması lazım. Öbürüne söylüyoruz, Büyükşehir Belediyesinin sorunu, diğeri de Fatih Belediyesinin sorunu diyor. Sonuç alamıyoruz hiçbir türlü. Dün iki kişi bir kaza geçirdi. Acil müdahaleyi arkadaşlarımızla yapmak zorunda kaldık. Şikayetlerimiz sonuçsuz. Yardımcı olacak birini arıyoruz. Motor geçişine kapatılmasını, aynı zamanda da yayaların daha rahat yürüyebilmesi için demir bariyerlerin kaldırılmasını talep ediyoruz. Bu Beyazıt’ta yok ama bizim burada mevcut. Bunu bir türlü anlayamıyoruz. Madem burası da trafiğe kapatıldı yayaların rahat yürümesi lazım” dedi.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!