Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ümit Milli Futbol Takımı teknik ekibinden Alanyaspor’a ziyaret

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA) – ÜMİT Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve ekibi, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya’da yarın Sırbistan ile özel maç yapacak olan Ümit Milli Takımı’nda Teknik Direktör ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas ile ekibini ağırladı. Başkan Hasan Çavuşoğlu, Türk futbolu ve altyapı konularının da konuşulduğu kahvaltıda, Ümit Milli Takımı’nın Alanya’da çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kafkas ve ekibine teşekkür etti.
Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da Alanya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Özellikle son yıllarda genç oyunculara önem veren Alanyaspor’daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Kafkas, başarıları için Başkan Çavuşoğlu ve ekibini tebrik etti.
Kahvaltıya Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Çağdaş Atan, Ümit Milli Takım antrenörleri Ender Alkan, Mehmet Yıldırım ve Övünç Soykan Başar ile Alanyaspor’a genç oyuncular kazandırılması için önemli çalışmalar yapan menajer Cenk Melih Yazıcı ve kulüp avukatlarından Emirhan Çavuşoğlu da katıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!